Downfall Of Gaia „Aeon Unveils The Thrones Of Decay” borító, tracklist és első dal bemutatása

Print Friendly, PDF & Email

2014. Sze 22, 18:03 :

DOWNFALL OF GAIA feltöltötte új albumának egyik dalát és borítóját. Az album megjelenése november 7-re várható.

A „Carved Into Shadows”-t megnézhetitek a linken, ahol egyúttal előrendelhetitek saját digi-CD vagy LP példányotok!

Az „Aeon Unveils The Thrones Of Decay” egy történet az időről és annak megállíthatatlanságáról. Egy út a sötét oldalra, melyen mindenkinek végig kell küzdenie magát minden nap. A hatalmas idő egy legyőzhetetlen ellenfél, nekünk embereknek pedig fel kell dolgoznunk a veszteséget, a váratlan változásokat és a nem kívánt helyzetek kezelését. Az idő rabjaként az emberiség menetel előre az óra ütéseire. Zeneileg az album kevesebb pihenőt ad, a dalírás pedig sokkal agresszívabb az előző kiadványokhoz képest; agresszív és megállíthatatlan, mint maga az idő!

DOWNFALL OF GAIA így kommentálta: „Mindegyik dal egy olyan elkerülhetetlen helyzetet dolgoz fel, amellyel a legtöbbünk már szembenézett. Mindannyian kifejezetten elégedettek vagyunk az új lemezzel, és alig várjuk, hogy megosszuk az új zenéket a hallgatókkal! Az írás maga kicsit összetettebb lett, már csak azért is, mert új dobosunk Michael Kadnar New Yorkban él, mi pedig Németországban. De végül csak sikerült mindent jól kisütni, elmenni a stúdióba és felvenni eddigi legagresszívebb hangzású lemezünket. Ismét csak a ’79 Sound stúdióban voltunk Christoph Scheidellel, nem is kérhetnénk nála jobbat. A mixelést megint Jack Shirley (Atomic Garden) csinálta, a masterelésért pedig Brad Boatright (Audiosiege) felelt. Megismételhetnénk valamikor srácok! Alig várjuk, hogy játszhassuk az új cuccot élőben!”

Aeon Unveils The Thrones Of Decay” tracklist:
1. Darkness Inflames These Sapphire Eyes
2. Carved Into Shadows
3. Ascending The Throne
4. Of Stillness And Solitude
5. To Carry Myself To The Grave
6. Whispers Of Aeon
7. Excavated

http://downfallofgaia.com
https://www.facebook.com/DownfallofGaia
https://www.youtube.com/downfallofgaiatv

Ezt a cikket eddig 216 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..