Downfall Of Gaia – „Aeon Unvelis The Thrones Of Decay” stream

Print Friendly, PDF & Email

2014. nov 8, 16:22 :

Már csak két nap és megjelenik DOWNFALL OF GAIAAeon Unveils The Thrones Of Decay” című albuma! Az alábbi linken meghallgathatjátok az album streamjét, továbbá előrendelhetitek saját példányotokat digiCD vagy gatefold LP formájában!

Izgatottan osztjuk meg végre a közönséggel ezt az új darabot! 2014 kifejezetten csöndes volt számunkra. Abból kifolyólag, hogy két kontinensen szóródtak szét a tagok, kellett egy kis idő, hogy az új lemezre tudjunk fókuszálni. Szerencsére itt a várakozás vége, mi pedig alig várjuk, hogy élőben játszhassuk a lemezt! Az „Aeon Unveils The Thrones Of Decay” egy koncept album az időről és annak feltartóztathatatlan voltáról és az élethez való kapcsolatának sötétebb oldaláról; a harcról, melyet mindenkinek nap mint nap meg kell küzdenie, és a tényről, hogy az idő az ő végtelen hatalmasságában egy legyőzhetetlen ellenfél.

Az „Aeon Unveils The Thrones Of Decay” egy történet az időről és annak feltartóztathatatlanságáról. Egy út a sötét oldalra, melyen mindenkinek végig kell küzdenie magát minden nap. A hatalmas idő egy legyőzhetetlen ellenfél, nekünk embereknek pedig fel kell dolgoznunk a veszteséget, a váratlan változásokat és a nem kívánt helyzetek kezelését. Az idő rabjaként az emberiség menetel előre az óra ütéseire. Zeneileg az album kevesebb pihenőt ad, a szöveg pedig sokkal agresszívabb az előző kiadványokhoz képest; agresszív és megállíthatatlan, mint maga az idő!

Tracklist:

1. Darkness Inflames These Sapphire Eyes
2. Carved Into Shadows
3. Ascending The Throne
4. Of Stillness And Solitude
5. To Carry Myself To The Grave
6. Whispers Of Aeon
7. Excavated

https://www.facebook.com/DownfallofGaia
http://downfallofgaia.com
https://www.youtube.com/user/downfallofgaiatv

Ezt a cikket eddig 172 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..