Downfall Of Gaia „To Carry Myelf To The Grave” premier a Rock Hard Germany-n

Print Friendly, PDF & Email

2014. nov 1, 16:09 :

A Rock Hard Germany közreműködésével DOWNFALL OF GAIA bemutatja közelgő albumáról, az „Aeon Unveils The Thrones Of Decay”-ről második single-jét, melynek címe „To Carry Myself To The Grave”. A dal meghallgatható a Rock Hard Germany OLDALÁN.

Rock Hard az „Aeon Unveils The Thrones Of Decay”-ről: „Már az első perctől megkapó riffeket ad az album, előrehaladva pedig egyre csak erősödik. Az „Of Stillness And Solitude” és „To Carry Myself To The Grave” kiváló dalai az album közepén helyezkednek el, minden más körülöttük forog – mint a nap, gyönyörűen ragyognak, mégis pusztítóak.” – Rock Hard Magazin, Boris Kaiser 8,5/10

Az első single, „Carved Into Shadows” az alábbi linken hallgatható meg: www.metalblade.com/downfallofgaia, ahol egyúttal előrendelhető az album digi CD-n és LP-n.

Az „Aeon Unveils The Thrones Of Decay” egy történet az időről és annak feltartóztathatatlanságáról. Egy út a sötét oldalra, melyen mindenkinek végig kell küzdenie magát minden nap. A hatalmas idő egy legyőzhetetlen ellenfél, nekünk embereknek pedig fel kell dolgoznunk a veszteséget, a váratlan változásokat és a nem kívánt helyzetek kezelését. Az idő rabjaként az emberiség menetel előre az óra ütéseire. Zeneileg az album kevesebb pihenőt ad, a szöveg pedig sokkal agresszívabb az előző kiadványokhoz képest; agresszív és megállíthatatlan, mint maga az idő!

Tracklist:

1. Darkness Inflames These Sapphire Eyes
2. Carved Into Shadows
3. Ascending The Throne
4. Of Stillness And Solitude
5. To Carry Myself To The Grave
6. Whispers Of Aeon
7. Excavated

https://www.facebook.com/DownfallofGaia
http://downfallofgaia.com

Ezt a cikket eddig 218 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..