Hírek

Dr. Living Dead – Century Media Records szerződés

A Century Media Records büszkén jelenti be, hogy leszerződtette DR. LIVING DEAD-et!

Svédország gyorsan feltörő hardcore thrash bandája sikeresen felépítette elismertségét mindössze két albummal. Saját magukról elnevezett 2011-es album és a 2012-es második album, a „Radioactive Intervention” megalapozta a banda helyét, mint az egyik legmegkapóbb, legérdekesebb és legígéretesebb banda az évtized feltörekvő bandái között. A kiváló zeneiség, lenyűgöző hookok, fülbemászó dallamok és moshpiteket megfertőző riffek mellett a banda megjelenése az, ami elválasztja DR. LIVING DEAD-et a többi átlagos thrash metál bandától. És mi lehetne meggyőzőbb, mint négy koponya-maszkos északi srác szuicid őrjöngése?

Century Media A&R Jens Prüter így kommentálta: „Örömmel üdvözöljük DR. LIVING DEAD-et a Century Media családjában! Visszahozzák a késői nyolcvanas évek crossover koncertjeinek izgalmát – mikor a crossover még mindig a thrash metál és hardcore punk szentségtelen egyesülése volt és kötelező volt sérüléseket szerezni a moshpitben. Ezek a halálos svéd dokik aztán többet tudnak a barátságos verekedésről mint a spirituális gyógyulásról, mi pedig örülünk, hogy segíthetünk betegségük terjesztésében. Külön köszönet a High Roller Records-nak, akik elsőnek fedezték fel és támogatták ezt a bandát!”

A banda a szerződésről: „A doki leírhatatlanul megtisztelve érzi magát, hogy leszerződhet a Century Media-val, mely otthona rengeteg múltbéli és jelenlegi kedvenc zenekarainknak. Ennek a kapcsolatnak az energiája fokozatosan gyülemlik, majd egy atomrobbanás keretében lerombolja a valóság falait és áttöri a tér és idő határait… vagy ha más nem, a hangfaladét. Készüljetek emberek!!!”

DR. LIVING DEAD harmadik stúdióalbuma, a „Crush The Sublime Gods” várhatóan 2015 elején jelenik meg.

Februárban a banda összeáll a Suicidal Angels-el és Angelus Apatrida-val.

Készüljetek a THRASHRE!!!

Kapcsolódó cikkek

Dr. Living Dead! – Előrendelés az új „Crush The Sublime Gods” albumra, közelgő európai turné!

KMZ

Dr. Living Dead – Exkluzív 7’’ bejelentése; albumrészletek

KMZ

Dr. Living Dead! – Közelgő albumának első dala és borítója

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek