Hírek

DSG – Modern amerikai power metál találkozása a kifinomult hangszereléssel

Az új DSG album, a „Still A Warrior” CD-s kiadása 2015. április 24-re várható. Webshopban az előrendelési időszak 2015. április 10-én kezdődik.

DAVID SHANKLE, aki a MANOWAR tagjaként volt ismert 1988 és 1994 között, még mindig egy minden igazi metál rajongó számára megfelelő fantasztikus gitáros.
Olyan himnuszok dalszerzésében működött közre, mint a „Ride The Dragon” és „Master Of The Wind”.

Sok turnén volt a „Manowarriorok” megbecsült zenésze. DAVID SHANKLE 13 évig építette szóló karrierjét, mint azt az „Ashes To Ashes” (2003) és „Hellborn” (2007) című albumok is bizonyítják. A Pure Steel büszkén jelenti be, hogy nyolc hosszú évnyi várakozás után végre kiadja a „Still A Warrior” nevű, harmadik albumot.

Az erőteljes és modern amerikai power metál találkozása a kifinomult hangszereléssel. A mester saját, technikásan zúzó gitárjátéka jól hallható sok szólóban és a befejező instrumentális, „The Hitman” c. számban. Warren Halvarson (szerepel még a Damien Thorne-ban) erőteljes, magas hangszínű éneke egyedi karizmájukat mutatja meg. A „Still A Warrior” megerősíti: az amerikai, shred-gitáros metál rajongóinak hősük ismét nagyot alkotott!

SZÁMLISTA
1. Still A Warrior
2. Ressecution
3. Glimpse Of Tomorrow
4. Demonic Solo* (From the movie Jezebeth)
5. Fuel For The Fire
6. Eye To Eye
7. The Hitman (instrumental)
8. Suffer In Silence (Agenda 21)
9. Into The Darkness
10. Across The Line
Total Playing Time: 48:11 min

TAGOK
gitár – David Shankle
dob – Gabriel Anthony
basszus – Michael Streicher
ének – Warren Halvarson

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek