Hírek

Dupla koncerttel tér vissza Magyarországra az Ignite!

Tíz év után új albummal, és egy Európa-turnéval tér vissza a kaliforniai hardcorepunk rock banda, a Téglás Zoli vezette Ignite.  A legutóbbi, 2006-os Our Darkest Day című lemez után 2016. január 8-án napvilágot lát a Century Media kiadásában az „A War Against You” című album, rajta 17 punkrock felvétellel, köztük a korábban demóváltozatban már a netre kikerült „Falu” című dallal, amit a rajongók már az „új Place Called Home”-ként tartanak számon. Zoliék a januári Európa-turnét egy dupla budapesti koncerttel zárják, aminek a főváros legnagyobb rock klubja, a Barba Negra Music Club ad helyet.

„Idén januárban sokan lemaradtak a pesti koncertekről, mert hamar elfogytak a jegyek. Most mindkét koncert a Barba Negrában lesz, hogy biztosan beférjen mindenki, aki látni akar minket” -mondta el a koncerttel kapcsolatban Téglás Zoli, az Ignite magyar/amerikai frontembere, aki igazi zúzást ígér mindkét estére.

Téglás Zoli: új tervek Magyarországon

Az Ignite énekese a zene mellett új területen is nyitott: a veresegyházi gyökerekkel rendelkező Zoli, az amerikai White Rabbit Partners Media egyik vezetőjeként, a tervek szerint filmes és televíziós produkciók finanszírozását vállalja fel. „Korábban is szó volt arról, hogy segíteni szeretnék azzal, hogy befektetőket hozok Magyarországra. Ezzel a céggel nagyon klassz dolgokat fogunk csinálni, ami pénzt hoz a magyar vállalkozásoknak. A média mellett kórházakat, drog rehabilitációs központokat és mentális egészségügyi intézményeket kívánunk nyitni és újranyitni itthon.”

Az Ignite január 13-án Lengyelországban kezdi meg lemezbemutató Európa-turnéját.
Ignite:
Téglás Zoli: ének
Brian Balchack: gitár
Kevin Kilkenny: gitár
Brett Rasmussen: basszusgitár
Craig Anderson: dob

Web:
http://igniteband.com
https://www.facebook.com/igniteband
https://www.facebook.com/teglaszoliofficial
https://www.youtube.com/user/ignitepunk
https://instagram.com/igniteband

Kapcsolódó cikkek

Ignite – itt a teljes line-up!

KMZ

Júliusban jön az Ignite a Barba Negrába!

KMZ

Az Ignite megújítja nemzetközi szerződését a Century Media Records kiadóval

KMZ

Hot News: Ignite – Exclusive DVD Video Track Online!

KMZ

Hot News: Ignite – DVD Pre-Order, Tour & New Album!

KMZ

Hot News: Ignite – Post New DVD Trailer Online!

KMZ

Hot News: Ignite – First Ever Live DVD Finally Drops!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek