Dying Wish – Elkészült az ötödik szöveges videó

Print Friendly, PDF & Email

2017. jan 5, 7:16 :

Sziasztok!

2017 elején, néhány mondatban összegezzük, a számunkra nagyon izgalmas tavalyi esztendőt!

Már a tavaly előtti év nagy része is az új lemez megírásával telt, 2016 tavaszára pedig sikerült befejezni a dalokat. Így májusban elkezdhettük végre a felvételeket, a szolnoki Denevér stúdióban. Óriási élmény volt, köszönettel tartozunk a Denevér legénységének a profi munkáért és a rengeteg segítségért!

Az eredmény önmagáért beszél, eddigi legjobban megszólaló albumunkat sikerült összehozni, rendkívül büszkék vagyunk rá!

Közben sikerült megállapodni a kiadóval is, így novemberben, a HammerWorld magazin mellékleteként (a Hammer Records kiadásában) végre megjelenhetett, 11 hosszú év után, az új Dying Wish nagylemez!

A kilenc dalt tartalmazó, Tükörország címet viselő korong, szakítva a hagyományokkal, teljesen magyar nyelven készült.

Az album népszerűsítésére több szöveges videó is készült, amiket megtekinthettek a Youtube csatornánkon, ahova feliratkozva, első kézből értesülhettek a friss videóinkról. A filmeket Balázs (Világok húrja, Fohász) és Maci (Amit akarsz, Nincs kiút, Tükörország) készítették. Február elején egy hivatalos koncert videó is várható tőlünk!

Novemberben hazai pályán, Karcagon tartottunk egy nagyon sikeres lemezbemutató koncertet, amit a jövő évben követ egy fővárosi lemezbemutató is! Néhány további koncert dátum már körvonalazódik, a friss infók folyamatosan kerülnek ki az oldalra.

2017 a lemez népszerűsítéséről fog szólni, minden elérhető felületen és reményeink szerint sok-sok koncerten.

Végül szeretnénk megköszönni mindenkinek, akik mellettünk álltak, támogattak és segítettek bennünket a hosszú és rögös úton! Kövessetek bennünket a Facebook-on és a Youtube-on, gyertek a koncertjeinkre 2017-ben is!

Mindenkinek kívánunk sikerekben gazdag, Boldog Új Évet!

Dying Wish

Ezt a cikket eddig 374 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..