Hírek

Dystopia – Megtekinthető a teljes Wacken Metal-Battle fellépés

Életünk egyik meghatározó élményévé vált ez a nyár, amikor kiderült, hogy megnyertük a Wacken Metal-Battle magyarországi döntőjét, nagyon örültünk, habár nem nagyon tudtuk, hogy mi is vár ránk. Tizenpár óra utazás pakolás, becsekkolás, szállás elfoglalás után léphettünk fel a világot jelentő deszkákra a Wacken Headbanger színpadán. Nagy örömmel jelentjük be, hogy az egész fellépés megtekinthető a Metal-Battle hivatalos youtube csatornáján.

Igen, a képen jól látja mindenki, maga Jeff Waters konferált fel minket és mi megtettünk minden tőlünk telhetőt. ☺ A koncert után együtt mentünk vissza a transferrel, és egy kicsit szóba is elegyedtünk vele, majd közölte, hogy nagyon tetszett neki a koncertünk. Ezt nem hagyhattuk szó nélkül, és elmondattuk vele még egyszer.

https://www.instagram.com/p/BIufJFEAK2v/

Minden zenekart csak bátorítani tudunk arra, hogy jelentkezzen a magyarországi megmérettetésen, mert ugyan minden évben csak egy zenekarnak adatik meg az, hogy kijusson a metálvilág mekkájába, ez egy akkora élmény, amire még nagyon-nagyon sokáig emlékezik mindenki. Mi is megpróbáltuk, éreztük benne a lehetőséget, gyakorlatilag utolsó pillanatban jelentkeztünk, és láthatjátok mi lett a vége. Ez szerintünk ugyanis nem egy tehetségkutató, hanem egy verseny, amin mint látjátok érdemes elindulni.

Kapcsolódó cikkek

Új felállással indul őszi lemezbemutató turnéjára a szegedi Dystopia

KMZ

Dystopia – Megjelent a Building Bridges, újabb dalhoz készült videoklip

KMZ

Dystopia – Érkezik az új lemez, itt az első klipes dal

KMZ

Dystopia lemezmegjelenés

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek