Hírek

Ecnephias szerződés a My Kingdom Music-kal

A My Kingdom Music büszkén jelenti be, hogy leszerződtette a valaha létezett egyik legjobb olasz dark metál bandát, az ECNEPHIAS-t. „Ecnephias” című albumuk 2015. február 16-án jelenik meg.

Az „Ecnephias” kétséget kizáróan új határokat fog felfesteni a dark metál zenében. Egyedi black, doom, heavy és gothic metál keverékükkel új csúcsokat döntögetnek eddigi legkomolyabb, legerőteljesebb és mindezek mellett legdallamosabb albumukkal. A lucanian-i banda zsenije, Mancan így kommentálta a szerződést: „A banda és veterán My Kingdom Music kiadó között létrejött szerződés egy új kezdet számunkra, tele kihívásokkal és jutalmakkal. Minden kérést alaposan megfontoltunk és megválaszoltunk. Mindezek felett a bandát teljes tisztelettel kezelték. Ma pedig kimondhatjuk, hogy nagyon büszkék vagyunk erre a partneri kapcsolatra, és várjuk, hogy mit tartogat a jövő közös munkánk számára, amibe a legjobbunkat adjuk. Az új album, a legjobb albumunk, egy kiváló kiadó kezében van, és óriási eredményeket fog elérni.

Paradise Lost, Moonspell, Rotting Christ, Type O Negative és Iron Maiden dark metál rajongói a bandában megtalálják majd következő adat gyógyszerüket.

http://www.ecnephias.com
http://www.facebook.com/ecnephias

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Reverence, Whitechapel, Waken Eyes, Epica, Chastain, Thy Art Is Murder, Whiskey Ritual, Twitching Tongues, Ecnephias

KMZ

Ecnephias – „Nyctophilia” (Official lyric video)

KMZ

Ecnephias – „The Firewalker” (official lyric video)

KMZ

Ecnephias – „Vipra Negra” hivatalos videoklip

KMZ

Hot News: Ecnephias Sign with code666

KMZ

Hot News: Ecnephias reveal artwork and tracklist of the forthcoming album Necrogod

KMZ

ECNEPHIAS – Ways Of Descention

gradU

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek