Hírek

EGO Project és Action: pénteken dupla lemezbemutató

2015. szeptember 14-én jelent meg a NAIL Records / Hammer Music gondozásában az EGOProject negyedik, „A középső” című albuma. A CD-t elsőként a HammerWorld magazin mellékleteként lehetett megvásárolni, október 12-től pedig már önálló kiadványként is elérhetővé vált.

Az CD-hez tartozó első első szöveges videó az “Ördög tudja” című dalhoz készült, melyet hamarosan követett a negyedik EGO album összes többi felvétele a Hammer Music hivatalos csatornáján, így például a „Túlhajszolt nemzedék” is.

Az Action együttes hetedik albuma szinén HammerWorld mellékletként látott napvilágot, szintén az EDGE Records /  Hammer Music gondozásában. A “Hannibal” CD-hez tartozó első videóklip pedig a “Legális Maffia” című dalhoz készült.

A közös, dupla lemezbemutató koncert 2015. november 27-én, pénteken a budapesti Club 202ben kerül megrendezésre, a Rebel Yeah! elnevezésű Billy Idol tribute band társaságában.

Event: www.facebook.com/events/1487127641583205/

2015-ben mindkét formáció a HammerWorld magazin mellékleteként jelentette meg aktuális albumát, a közös nagykoncerttel természetes módon folytatódik az összefogás. A helyszín-választás sem véletlen, hiszen mindkét banda szép emlékeket őriz a klubról, hatalmas sikereket éltek meg ezeken a deszkákon. A Club 202 színpadára szinte hazajárnak a sokat próbált muzsikusok.

www.club202.hu
www.ego-project.hu
www.facebook.com/EGO.Project.hu
www.facebook.com/actionzenekar
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary

Kapcsolódó cikkek

20 éves az Action! Szülinapi koncert a Club 202-ben – vendégzenekar: Twister

KMZ

2013 az Action éve lesz!

KMZ

EGO – Itt a hivatalos videoklip!

KMZ

EGO Project Interjú

Vodka

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek