Hírek

EGO – Puszta Ököllel lemezbemutató

A HammerWorld Magazin áprilisi számának extra CD-mellékleteként jelent meg az EGO Project – a Kalapács, az Iron Maidnem, a Sámán, a Dance, a Classica, a Pokolgép és az Age of Nemezis jelenlegi, illetve egykori tagjaiból álló rock-metal supergroup – harmadik lemeze, amely a PusztaÖköllel címet kapta. A lemez Pár sör és pár barát című dalára még a megjelenés havában videoklip készült. Az album ezidáig nem sok hazai értékelést kapott, de ezek kivétel nélkül jók.

„Valahogy úgy érzem, most lett Beló bandájából igazán egységes zenekar, legalábbis ez az anyag számomra ezt tükrözi. Dallamos, kemény, nyers, őszinte metal, ami lejön a hangfalakból. Szövegvilágában társadalomkritikus, lázadó és talán politikus is, de ezt is a számomra elfogadható intelligenciával vezetik elő, ami sokkal szimpatikusabb, mint a „Mi a f… van…”!”
Hard Rock Magazin 7,5/10

„Kitörő örömmel mondhatom, hogy színvonalban simán hozzák a korábban tapasztaltat. […] Nem kellett tehát csalódnom az EGO második anyagában sem. Ilyen zenét, ilyen formában nem sokan nyomnak Magyarországon.”
HammerWorld Magazin – 9/10



A csapat a különleges lemezbemutató időpontját a megjelenés idején egy elég távoli dátumra tette, amely azonban hamarosan itt van. Az október 6-án, a csapat törzshelyének számító Crazy Mama Music Pubban megrendezett lemezbemutató koncert az EGO Project számára az év legfontosabb bulija, amelyen számítanak minden jelenlegi és jövőbeli rajongóra! Lesz pár sör, pár barát, meglepetések, vendégek, akciók, móka, kacagás és közel két órányi EGO az új lemez összes dalával! Az est fényéhez hozzájárul a II. Húsvéti Heavy Metal Fesztiválon bemutatkozott Noa Rock, azaz Laczkó Noémi Lovegun énekes metal szólóprojektje, amely nem csupán esztétikai élményt jelent majd és amelyben olyan muzsikusok Noa társai, mint Krcsmarik ‘Steew’ István (Candy Shop, Greenpeas) bőgős, Szávai Gery (Twister) és Szabó Marci (Thornwill) gitárosok, valamint Hajdú ‘Fadó’ Farkas (Steal This System) dobos. Az egykori Up The Irons tagokkal alakult The Iron Inside a Heavy Metal egyik szinonimája, az Iron Maiden előtt tiszteleg. A csapat és Monster Maiden Show néven futó műsora egyre népszerűbb, ezen az esten is biztos, hogy mindenki ismer majd minden dalt! A Crazy Mama klub 19 órakor nyitja kapuit, a bejutás pedig mindösszesen 1200 forintba kerül.

Kapcsolódó linkek:
www.facebook.com/events/369833153089544
www.ego-project.hu
www.facebook.com/EGO.Project.hu
www.facebook.com/noarockband
www.facebook.com/theironinside
www.hammerworld.hu

http://www.youtube.com/watch?v=3SsAGGXk2Lg

Kapcsolódó cikkek

EGO – Lemez áprilisban!

KMZ

Ego hírek – Hétvége, szülinap, lemez!

KMZ

EGO – Mobil videó pályázat az Arenafesten, azaz forgass klipet a mobiloddal!

KMZ

EGO – Arena Feszt és őszi tervek

KMZ

EGO – Ego

Vodka

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek