Hírek

Egy hete jelent meg a Silent Murder újabb klipje

Egy hete jelent meg a Silent Murder zenekar befejezetlen klipje a Haverock Media gondozásában.
Akkor még nem volt teljesen tiszta, hogy miért befejezetlen klippel jön a csapat, de most mindenre fény derült!
A befejezetlen klip magyarázata egyszerű, amit a Haverock Média fejtett ki.

Sajnos a zenekarban kisebb zavarok voltak, ezért a klip nem került befejezésre. Mivel sok munkánk, és időnk volt az anyagban, úgy döntöttünk megjelentetjük. A Silent Murder zenekar Szeptember 23.-án adott koncertet, a szombathelyi Végállomás klubban, ahol bejelentették feloszlásukat.

Haverock Media-t tovább faggatva a következők derültek ki:
Persze ez a bejelentés nem jelenti, hogy végleg vége. Átmenetileg nem üzemel a csapat, ez a formáció befejezte. Hogy később hogyan tovább, az a jövő zenéje.
Klipről is beszéltek kicsit a Haverockerek:

Klipet Szombathelyen rögzítettük, különböző helyszíneken. Első felvétel a szombathelyi bmx-esek törzshelye volt a Vargaréna. Itt kaptuk le az első képanyagokat, majd felkerestük a városban már ismert testmódosítót, Csirmaz Pétert. Megmutattuk neki a dalt, és örömmel vállalta a forgatást. Vele is forgattunk az előbb említett Vargarénánál, de kép világot még díszítette az ismert Gayer park, és a főtérhez vezető földalatti aluljáró. Zombi jeleneteket a MVJ engedélyével készítettük egy telephelyükön, ahol régi vonatok találhatók. Helyszínnek tökéletes volt, nem is gondolkoztunk más lehetőségen. Zenekart egy Szombathely épület tetején rögzítettük.

Itt szeretnénk megköszönni mindenkinek a kiváló munkáját, a segítséget:
Fekete Sarolta, Pergel Péter, Busa Gergő, Kozák J. András, Axel Németh, Csirmaz Péter, Iszak Dávid, Szabó Ádám, Varga Máté, és még nagyon sok mindenki. 

Haverock media: https://www.facebook.com/haverockmedia/
www.haverockkozosseg.hu

Kapcsolódó cikkek

Megjelent a Silent Murder klip!

KMZ

Május 23-án érkezik a szombathelyi Silent Murder zenekar első klipje!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek