Hírek

Embrional – Albumrészletek

Két évvel az „Absolutely Anti-Human Behaviors” sikere után a lengyel death metálos EMBRIONAL visszatér megújult felállással, hogy bemutassa következő nagylemezét, a „The Devil Inside”-ot. Az album 2015. február 28-án jelenik meg a Hellthrasher Productionson (LP), Old Temple-ön (CD) és Third Eye Template-en és Godz Ov Waron (MC/limitált CD) keresztül.

A sajtónak adott hírek szerint a „The Devil Inside” 12 szörnyűséges death metál dalt tartalmaz majd, melyeket olyan technikás kifinomultsággal készítettek, ahol a pusztító blastbeatek a révületbe ejtő lassításokkal és különleges ritmusokkal keverednek, mindezt az elkárhozott lelkek sikolyai és ordításai valamint beteges harmóniák kíséretében a death metál hagyományainak stabil alapjaira építve.

Az album felvétele, mixelése és masterelése 2013. augusztus és 2014. június között zajlott a varsói Sound Division stúdióban hangmérnök Arek „Malta” Malczewski segítségével.

Tracklist és a különféle formátumok megjelenési dátumai az új évben kerülnek bejelentésre, addig is hallgassátok meg új albumuk egyik single-jét, az „In Darkness”-t!

https://www.facebook.com/Embrional

Kapcsolódó cikkek

Embrional – Madman’s Curse [Official Video]

KMZ

Hot News: Embrional Annihilation Demo Reissue with Extra Live Material

KMZ

Hot News: Embrional – Reveals particulars of their new album Absolutely Anti-Human Beahaviors

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek