End Of Paradise – A Kiválasztott – megjelent a székesfehérvári banda új lemeze

Print Friendly, PDF & Email

2017. nov 3, 19:59 :

“A kiválasztott” címmel október 20-án megjelent a hagyományos metal vonalon mozgó székesfehérvári End Of Paradise új albuma. Ahogy a legutóbbi lemezük, a 2015-ös Hétköznapi túlélő, úgy az új anyag is a NAIL Records gondozásában látott napvilágot, ráadásul a HammerWorld Magazin novemberi számának előfizetői mellékletként jutnak majd hozzá.

“Érettebb, komplexebb album lett ez, mint az előző, a Hétköznapi túlélő – mondta Tóth László gitáros az új lemezről. – Kilenc dal került fel rá, a dalírásban már aktívan részt vett Munkácsi Tamás gitárosunk, aki több mint két éve a zenekar állandó tagja. Az előző lemezünkön is ő jegyezte már a szólókat, akkor még, mint vendég.

A felvételekre is több időnk volt, iszonyat munka volt vele, de nagyon büszkék vagyunk a végeredményre. Ismét volt vendégzenészünk, ezúttal kettő is: Lévai Sándor, a Noctis zenekar énekese vokálozott, a billentyűkön pedig egy nagyon kedves barátunk, Veres István közreműködött. Ezen a lemezen így a billentyű is teret kapott, az “Intro” és az “Elmúló” című számban hallhatjátok.”

END OF PARADISE – Árral szemben (szöveges videó):
www.youtube.com/watch?v=WuXfTgUct3w

A budapesti (ingyenes) lemezbemutató koncert a Big Bike Pub-ban lesz november 11-én, ahol a szintén új lemezén dolgozó Invader társaságában látható az End Of Paradise legénysége.

Facebook esemény: www.facebook.com/events/126515411309051/

A Kiválasztott elérhető az alábbi digitális áruházakban:
songwhip.com/album/end-of-paradise/a-kivalasztott

End Of Paradise facebook oldal: www.facebook.com/endofparadise/
A zenekar weboldala: www.endofparadise.hu/
NAIL Records facebook oldal: www.facebook.com/NailRecordsHungary/

Ezt a cikket eddig 260 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..