Hírek

Enslaved – Az »In Times« című album meghallgatható!

A progresszív extrém metált játszó norvég ENSLAVED a március 6-án a Nuclear Blast gondozásában megjelenő »In Times« albumát teljes egészében elérhetővé tette a Nuclear Blast YouTube csatornáján: http://youtu.be/IwvcXnDl1GM.

Az ENSLAVED így nyilatkozott albumáról: “Mint mindig, most is nehéz lenne megfogalmazni, hogy az ENSLAVED új albumával milyen irányba halad vagy nem halad. Ez a kettősség a banda lényegének része: a konzisztencia és erős egyéniség megtartásának képessége, és e mellett a legrégebbi rajongók és saját magunk meglepése új zenei irányokkal. Az új anyag sötétebb és nyersebb, agresszívabb és egyenesebb, viszont folytatja a progresszív, lágyabb és melodikusabb területek felfedezését is időnként összetett dalstruktúrával, (az ENSLAVEDtől) szokatlanul hirtelen elemekkel. A számokból jövő nagyobb mértékű energia egyszerre tükröz egy megihletett és egyre keményebben dolgozó bandát, mely feszegeti a saját és a rájuk testált műfajok határait is.”

Az »In Times« felvételei a Duper Studios és Solslottet Studio helyszíneken történtek a norvégiai Bergenben, további felvételekkel a Bergentől délre található Valevåg erdőben, valamint a Conclave & Earshot Studios és Peersonal Sound Studios helyeken. Az album producere Iver Sandøy volt Ivar Bjørnson, Grutle Kjellson és Herbrand Larsen bandatagokkal egyetemben. A keverés a svédországi Fascination Street Studios-ban történt Jens Bogren által.

A borító a „hatodik ENSLAVED tag” Truls Espedal műve, akinek keze munkája mind a hét album borítója a 2001-es »Monumension« óta. Az alkotói folyamatát ITT nézhetitek meg.

»In Times« számlista:

01 – Thurisaz Dreaming
02 – Building With Fire
03 – One Thousand Years Of Rain
04 – Nauthir Bleeding
05 – In Times
06 – Daylight

http://www.enslaved.no | www.facebook.com/enslaved | www.nuclearblast.de/enslaved

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek