Hírek

Enter The Void zenekar bemutatkozása

A zenekar alapötlete már 2011-ben megszületett, a tagság teljessé válása és a debütáló anyag létrejötte azonban lassú folyamat volt. A Cure For Ulcerated Wounds a még 2013-ben megkezdett felvételei (Revolver Stúdió) óta is folyamatosan csiszolódott, mire elnyerte végleges formáját.

A megalakulás óta tehát sok víz lefolyt a Dunán, ám az alapvető célok nem változtak: az emberben egyszerre jelen lévő tehetetlenség és élni akarás érzését hangokban megjeleníteni, megélhetővé tenni azt. Még akkor is, ha az fájdalommal jár. Hiszünk az őszinteségben, az embertársaink iránti empátia fontosságában, s abban is, hogy az élet minden körülmények között utat talál magának. Ha valakinek olykor például Neurosis vagy Dawncore-„érzése” támadna, akkor már csak a tagok előélete – olyan zenekarokra gondoljunk a Dawncore mellett, mint Blood Is Fire, Nadir, Sepoq (ezek közül az aktív formációk a jövőben is töretlenül, változatlan felállásban működnek majd) – kapcsán sem tévedhet nagyot.

A Cure For Ulcerated Wounds óta újabb dalok is íródtak, hamarosan ezek is ki fognak kerülni a nagyközönség elé. Emellett az Enter The Void a majdani koncertekre is készült az utóbbi időben. Az élő bemutatkozásra május 7-én kerül sor a Thulsa Doom Fest II-n (Budapest, Dürer Kert).

A tagok: Ádám – basszusgitár Paca – gitár Rol – gitár Viktor – ének Zsolt – dob

E-mail: enterthevoidhungary@gmail.com
Bandcamp: https://enterthevoid1.bandcamp.com/album/cure-for-ulcerated-wounds
Facebook: https://www.facebook.com/Enter-The-Void-Band-1646943845580448/

Kapcsolódó cikkek

Enter The Void – Inner Struggles (2017)

KMZ

Under The Ashes – Perihelion, Svoid, Ygfan, Enter The Void koncert

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek