Eradication hírek + új dal

Print Friendly, PDF & Email

2015. feb 14, 10:20 :

A tavalyi bombasztikus Misery Index-es buli óta nem nagyon érkezett hír felőlünk. Kicsit visszavonultunk és elkezdtünk dolgozni legfrissebb gitárosunkkal, Attilával az új ötleteken, dalokon. A két gitáros felállás és Attila hozzáállása az Eradication-höz ledöntötte a korábban emelt falakat, így az önismétlés hibája nélkül sikerült továbblépnünk egy új szintre zeneileg és mondanivalóban egyaránt. Az alábbi dalban már ez az irány tükröződik. Szeretünk minden körítést magunk elkészíteni a zenénkhez (hangzás, felvétel, effektek, grafika, videok), bízom benne, hogy a késztermékek és a megvásárolhatóság világában sikerül idén egy igazán őszinte portfólióval előrukkolnunk, ami megtalálja a közönségét, még ha itt-ott amatőr íze is lehet a dolognak – persze tanulni és fejlődni is csak így lehet.

Bóna Attila (Embatheria) barátom révén aki szintén kizárólag M.Guitar’s signauture-el játszik, tavaly megismerkedtem a gitár készítőjével, akiktől Karácsonyra egy baritone ‘Tanárki Signature Telecastert’ kaptam ajándékba, áprilisra pedig elkészül egy hét húros mester gitár, amit a telével együtt biztosan viszont hallhattok majd az új Eradication lemezen. Idéntől már csak az M.Guitar’s gitárokon játszom. 🙂
Szerencsére továbbra is jó kapcsolatot ápolunk a honi és külföldi Death Metal bandákkal, így egészen biztosan találkozhattok velünk több rendezvényen és fesztiválon is (több info később).

Az első idei koncertünk Kecskeméten lesz 02.14-én a Sleepless és Suspiria zenekarok társaságában a Kilele Music Cafe-ban.

Az esemény fb linkje: https://www.facebook.com/events/855454851173493/?fref=ts

http://fb.com/eradicationhungary
http://eradication.bandcamp.com
http://soundcloud.com/eradicationhun

Eradication zenekar

Ezt a cikket eddig 224 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..