Hírek

Ereklyevadászat a FEZEN-nel

Tudjátok, hogy már négy helyszíne is volt a FEZEN-nek? Hogy opera is szerepelt a fesztivál programján? Tudjátok, hogy hol volt az első? Hogy mi volt a neve? Hogy kik léptek fel? Sok-sok sztori, emlék, ÉLMÉNY tapad az elmúlt 16 évhez. Nagy pillanatok a színpadokon és a nézőtéren. A 17. FEZEN-re készülünk, lassan nagykorúvá válik a fesztivál, elérkezett A GYEREKKOR VÉGE.

A fesztiválok lélektana alapvetően azt diktálja, hogy mindig előre tekintsünk, valami újat találjunk ki, fejlődjünk. Mi is erre törekszünk. De időnként meg kell állni, és visszatekinteni. Megnézni, hogy honnan is jöttünk, felidézni szép és jelentős pillanatokat. KÖZÖSEN. Ez segít a közösséggé váláshoz, ez segít az előre lépéshez, ez segít, hogy a FEZEN többet jelentsen, mint koncertek sorozata. Hogy a közös emlékezésnek teret és keretet adjunk, szeretnénk létrehozni egy FEZEN kiállítást, egy tárlatot a fesztivál múltjáról:

FEZEN – A GYEREKKOR VÉGE

Ehhez kérjük a Ti segítségeteket is. Ha van régi, féltve őrzött belépőtök, karszalagotok, programfüzetetek, dedikált dobverőtök, plakátotok,… egyszóval: EREKLYÉTEK,jelezzétek ezt nekünk a hello@fezen.hu címen, június 20-ig. Természetesen tudjuk, ha eddig őrizgettétek, biztosan sokat jelent nektek az adott tárgy, ezért nem is örökbe kérjük, csak kölcsönbe. De ha egy percre se szeretnétek megválni tőle, egy nagy felbontású fotónak is örülünk.

És meglepetésünk is van a számotokra: FEZEN-hez kapcsolódó értékes, egyedi ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik gyarapítják a gyűjteményünket.

Kapcsolódó cikkek

FEZEN – Hangulatjelentés, 3. nap

KMZ

FEZEN – Hangulatjelentés, második nap

KMZ

FEZEN – Hangulatjelentés 0. nap

KMZ

Rockzenével az életért!

KMZ

A Tankcsapdával, a Tito And Tarantulával és a Dragonforce-szal bővült a FEZEN-felhozatal

KMZ

Fear Factory és Amorphis a 2013-as FEZEN-en!

KMZ

Újabb fellépő a FEZEN-en: jön az Arch Enemy!

KMZ

2013-ban is a MÁV-pályán várják a FEZENezőket

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek