Hírek

Erik Rutan és Steve Tucker az új Warfather album stúdiófelvételeiről jelentkezik

A WARFATHER a banda egyelőre cím nélküli második albumának stúdiófelvételeiről adott ki naprakész híreket. A ritmusgitár, dob és basszus felvételei befejeződtek, az ének pedig hamarosan szintén elkészül. Hangzásilag az album egy nagyon súlyos és sötét tónus felé mozog. A közelgő Greyhaze Records kiadós anyag megjelenése egyelőre megbeszélés alatt van – részletes infók hamarosan.

Steve Tucker (MORBID ANGEL) a WARFATHER bandából a következőket mondta az album előrehaladtáról:

Az Erik Rutannel közös munka hatalmas megtiszteltetés és élmény is egyben. Erik jobban ismeri a death metált, mint bármelyik másik producer vagy hangmérnök a bolygón! Tudja, hogyan kell kihozni a legjobbat bárkiből, aki belép a Mana Recording stúdió ajtaján. Egy igazi profi és egy élő legenda!” 

Erik Rutan (HATE ETERNAL, ex-MORBID ANGEL) producer hozzátette: 

„Az új Warfather album felvételei Steve és a srácok társaságában fantasztikusak voltak! Nagyszerű volt újra ezen a bestiális albumon dolgozni a stúdióban barátommal és régi csapattársammal. A dalok iszonyat súlyosak, és egyszerűen királyak. Nagyon jók a dallamok és maga az előadás, és már izgatott vagyok a teljes folyamat végével kapcsolatban. Most fejeztük be a dob, a basszus és a ritmusgitár felvételeit. Megalkottuk a masszív alapot. Most itt az idő a vokálhoz és a szólókhoz, később pedig jöhet a keverés!”

A veterán death metálos Steven Tucker (aki nemrég csatlakozott újra a MORBID ANGEL bandához) által kiötlött album lesz az első anyag, melyen Tucker és Rutan hivatalosan együtt dolgozik a MORBID ANGEL Gateways to Annihilation című albuma óta.

Az Orchestrating the Apocalypse digipak CD és digitális formátumokban érhető el a Greyhaze Records által.

www.facebook.com/pages/WarFather/240931366011521

Kapcsolódó cikkek

A Warfather stúdióba vonul

KMZ

Hot News: Warfather – Entire Debut Album From Ex-Morbid Angel Frontman Now Playing At Revolver

KMZ

Hot News: Warfather – First Single From Ex-Morbid Angel Frontman’s New Outfit Now Slaying At Decibel

KMZ

Hot News: Warfather – Death Metal Horde Fronted By Ex-Morbid Angel Frontman Steve Tucker Confirms Debut Full-Length Details

KMZ

Hot News: Warfather – Ex-Morbid Angel Member Steve Tucker Forms New Death Metal Unit

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek