Hírek

Erős hazai extrém metal buli a Dürer Kertben!

Egy masszív line-up állt össze az estére, amivel az underground metal zene szerelmeseinek szíve kezdhet heves dobogásba, hiszen végre a fővárosban lesz látható a budapesti extrém groove metal gépezet Omega Diatribe, akik az Európa turnéjuk után, 110%-osan feltöltődve végre ismét a fővárosban szolgáltatják nekünk a súlyosabbnál súlyosabb groove-okat, a tavaszi Rise Above The Sky turnéjuk keretein belül.
Továbbá az ország egyik legkomolyabb death metal brigádja a Kill With Hate is látható/hallható lesz, akik ugyan visszafogottabb tempóra kapcsoltak az utóbbi időben, viszont a bulijaik annál velősebbek és arcszaggatóbbak lettek.
A progresszív metál hívőinek biztosan nem cseng ismeretlenül az Orient Fall brigád neve, akik hazánk egyik zászlóvivői a stílusban. Ennek tudatában továbbra is precíz és hatásos showra számítunk tőlük ezen a könnyed péntek estén!
Az estét egy igen ígéretes fiatal csapa fogja indítani akik Aspects névre hallgatnak. A zenéjükben mind a deathcore, djent illetve progresszív hatás is fellelhető. Egy szóval minden, ami 2019-ben a fiatal metal generációt táplálja.
Egy szó mint száz, érdemes lesz pénteken ellátogatni az Ajtósi Dürer sorra, a Dürer Kertben, hiszen ritkán áll össze ilyen nívós hazai csomag.
 
OMEGA DIATRIBE klip: 
 
KILL WITH HATE klip: 
 
ORIENT FALL klip:
 
ASPECTS klip:
 
Dátum: Február 15. (péntek)
Helyszín: Dürer Kert, Room 041
Jegyár: 1500/2000
Kezdés: 20:00 
 

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek