Hírek

Ex-Evile gitáros Ol Drake kiadja közelgő szóló albumának első demóját

EVILE ex-gitárosa, OL DRAKE kiadta közelgő debüt szóló albumának első darabját, tele manapság ritkán látható tekervényes dallamos leadekkel.

A hat-húros pusztító jelenleg úton van a német thrash legenda DESTRUCTION gitártechnikusaként, egyben extrém instrumentális gitár albumán is dolgozik, mely 2015-ben jelenik meg. Az első dal, „Spaceship Janitor” meghallgatható.

OL DRAKE így kommentálta:

„Üdv mindenkinek. Sokáig próbáltam megtalálni ennek a zenei projektnek az irányát, most pedig lassan már élvezem, ahogy ontom a fejemből az anyagot; élveznem kell azt, amit írok. Amit itt láthatunk, a közelgő szólóalbumon egyik dalának demója; ez az, amit a kiadónak küldök hogy mutassam, jutottam valamire (nincs sem mixelve, sem masterelve). Jelenlegi címe „Spaceship Janitor”. Nem volt címe a dalnak, de akárhányszor végighallgattam, mindig egy takarítót képzeltem el egy űrhajón, ahogy felmossa az űrpadlót az űrrongyával miközben ezt a dalt hallgatja az űr-iPodján… az űrben.

Ez a dal nem képviseli teljesen az többi anyagot, hisz rengeteg behatással és ihlettel kísérletezek; kezdve a rocktól és metáltól egészen az akusztikusig és klasszikusig. Kövessétek figyelemmel a www.oldrake.co.uk oldalt és a Facebookomat további részletekért! Gitárra fel!”

“Spaceship Janitor” http://youtu.be/Dtz4HrAW_yM

OL DRAKE előző munkássága az EVILE-ban Európában: http://webstore.earache.com/evile

http://www.oldrake.co.uk
http://www.facebook.com/theoldrake
http://twitter.com/old_rake

Kapcsolódó cikkek

Megjelent az ex-Evile gitáros, Ol Drake ‘Old Rake’ című debütáló szóló albuma!

KMZ

Ol Drake (ex-Evile) gitáros kiadja első single-jét Gary Holt, James Murphy és mások közreműködésével

KMZ

Hot News: Ol Drake Signs Worldwide Deal with Earache Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek