Hírek

Exkluzív Decibel Stream: Dying Humanity – „Bloodshot Eyes”

A DYING HUMANITY német death/thrash csapat új számot mutatott be közelgő Deadened albumáról. A „Bloodshot Eyes” szám meghallgatása a Decibelen: ITT.

A Deadened tervezett kiadása június 12. a Bastardized Recordings által.

Negyedik, Deadened című lemezén a DYING HUMANITY a dalszerzés egy sokoldalúbb megközelítését mutatja be, melynek legnagyobb szereplője Marcus Friedrich énekes. A Deadened gyors, kemény, és kifinomult hangszerelése által vív ki figyelmet. A Jörg Uken által felvett album horror stílusú artworkkel jön, és csordultig van mentális betegségekkel foglalkozó erőteljes számokkal. Az új anyag emlékezetes részei mélyen a szürkeállományba hatolnak, és ott is maradnak.

A banda nemrég adta ki az „I Am King” szám hivatalos videoklipjét. A klipet ITT nézhetitek meg. A DYING HUMANITY ezen felül két stúdiós videónaplóban dokumentálta a felvételeket. Az első rész megtekinthető ITT, a második ITT.

1. Deadened
2. Delusion
3. Beyond Redemption
4. I Am King
5. Psychotic Illusion
6. Feed Him To The Lions
7. Oblivion
8. Ashes Of Destiny
9. Devious Greed
10. Bloodshot Eyes

Tudsz még különbséget tenni a súlyos zenék műfajai és alfajai között? Mindenféle skatulya nélkül a Dying Humanity a nevén nevezi a dolgát: egyszerűen Metal.

A 2006-ban alakult banda első életjele a The Origin of Dying Humanity című MCD volt. A Restrain Records 2007-ben adta ki debütáló Fallen Paradise anyagukat. Az ismert Rape of Harmonies stúdióban (Heaven Shall Burn, Narziss) készült felvételekkel, és a Jacob Hansen (Hatesphere, Aborted) producer általi keveréssel a Dying Humanity erőteljes lendületet vett, és megfeszített munkával hűséges rajongótábort alakított ki.

Az új tapasztalatok a Fragments of an Incomplete Puzzle (2009) című album javára váltak, melynek masteringje Alan Douches munkája volt, borítója pedig a brazil Gustavo Sazes-é (Arch Enemy, Krisiun, God Forbid). A lemez nemzetközi visszhangot kapott, Németország szomszédos országaiba is eljuttatva a banda élő koncertjeit.

Az ezt követő Living on the Razor’s Edge (2011) a Dying Humanity első koncepciós albuma volt, mely egy, az élet árnyoldalán élő nő életét mutatta be. Ennek az emberi valóság mélységeibe történő utazásnak a keverése és masteringje Jörg Uken munkája volt (Soundlodge Studio). Gustavo Sazes egy lenyűgöző képregény-artworkkel tett pontot a műre.

A negyedik album felvételei 2013 végén kezdődtek, de elsőre nem sikerült befejezni a korábbi énekes-basszusgitáros távozása miatt. Akárhogy is, az album az új tagok 2014-es csatlakozása után végre elkészült.

www.facebook.com/dyinghumanity
http://www.youtube.com/dyinghumanity

Kapcsolódó cikkek

Dying Humanity – I Am King (Official Video)

KMZ

Hot News: Dying Humanity – Abused video

KMZ

Hot News – Dying Humanity update

KMZ

Hot News – Dying Humanity: Final Studio Report 2011

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek