Hírek

Fanatic Attack – újévi köszöntő

A Fanatic Attack banda a következő jókívánságokat közölte:

Ezzel a gitár-“playthrough” videóval kívánunk boldogabb, sikerekben gazdagabb új évet mindenkinek! Bármi is volt (vagy éppen nem volt) 2021-ben, köszönjük a megjelenést, a közös munkát és támogatást a MetalÖrDie recordsnak, az S.M.S Sparrow Music Studio-nak és mindenkinek, aki követte a dolgainkat az elmúlt évben!

https://youtu.be/tWTdfjncieg

A Darkness Beyond az első dal az új lemezünkről, erősen a Fulci-féle Beyond horrorfilm ihlette a dalszöveget, illetve végeredményben magát a dalt is. A dal alapjaiban már 2016-ban is létezett (ahogy a lemez dalainak kb. 80%-a is) és eleve egy régivágású thrash-death darabnak íródott.

A full lemezt letekerheted itt:

fanaticattack.bandcamp.com

CD rendelés: Metal Ör Die Records


A Fanatic Attack több mint 10 éve létező thrash metál banda. A szakma sok esetben elismerően nyilatkozott a kiadványokról. Egyre többen felfedezték a csapat munkásságát és növekedett a rajongótáboruk. A Fanatic Attack zenei fejlődése töretlen.

Aki szereti az old school dolgokat és rajong a thrash metálért, amiben helyenként egy-két magasabb sikoly és némi black metal érződik, az tapadjon rájuk és szerezze be a készleten lévő Fanatic Attack kiadványokat!

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek