Hírek

FEZEN 2016: Két újabb színpad kész, jövő héten jön a teljes program!

A tavalyi teltház után idén tovább erősít a FEZEN: a Faithlesst, Anthraxet, Milky Chance-t és The Cultot is felvonultató dupla nagyszínpad programja után, a HammerWorld Csarnok és a sátras színpad fellépőit is bejelentették a szervezők.

A kibővített területhez több programhelyszín is jár, és az eddig kínálatot ismerve, egyik sem lesz elkerülhető, ingázásra felkészülni! A csarnokot idén is a súlyos riffek uralják négy napon keresztül: Blind Myself, Kalapács, Leander Kills , Zorall és még rengeteg jobbnál jobb banda érkezik a HammerWorld Csarnokba.

A sátras színpadot sem lehet kihúzni a vándorlási listáról: itt játszik majd a Brains, a Kiscsillag, Péterfy Bori, a Paddy and the Rats és még több tucat zenekar szerdától vasárnapig.

Az elmúlt két napban bejelentett több mint félszáz fellépővel még mindig nincs vége a sornak, jövő hétre egy újabb helyszín fellépőivel és a részletes napi bontással jelentkeznek a szervezők. A döntést azonban érdemes hamar meghozni, az elővételes belépők május 16-ig akciósak – napijegyek már 3900 Ft-tól válthatóak a Ticketportál hálózatában.

Kapcsolódó cikkek

Több mint száz fellépő, dupla nagyszínpad – Teljes a FEZEN programja

KMZ

Változás a FEZEN nagyszínpadán

KMZ

Anthrax a FEZEN-en!

KMZ

Rock and roll és tojáslabda – az amerikai foci mellé áll a FEZEN

KMZ

A gótikustól az ugrálósig – tovább bővült a FEZEN névsora

KMZ

Magyar erősítés a szigorúbb vonalnak – a hazai rock-metal élvonal is fellép a FEZEN-en

KMZ

Két nagyszínpad, kétszer annyi sztárbanda – kezdjük a FEZEN névsort

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek