Hírek

FEZEN újratervezés

FEZEN fesztivál közleménye:

Nagyjából most jönnénk ki a napi bontással, bemutattuk volna már az összes fellépőt és ismerkednétek az újragondolt térképpel…

… helyette gyakorlatilag naponta írjuk újra a forgatókönyvet, úgy, hogy a végét másokhoz hasonlóan, mi sem ismerjük. Mégis egyre sürgetőbb, hogy meghozzunk fontos döntéseket, amelyek alapját, az előrejelzések bizonytalansága miatt leginkább saját értékrendünk, és a Fezenről alkotott, több mint húsz éve építgetett képünk adja. Ebből a legfontosabb, amit már az előző levélben is hangsúlyoztunk:

A FEZEN biztosan nem hagy cserben Benneteket!

Mostanra lezárultak az egyeztetések az eddig bejelentett fellépőkkel, és kettő dologban tudtunk megállapodni velük. Az már biztos, hogy az amerikai zenekaraink ebben a nyári szezonban a német, olasz, spanyol fesztiválpiacok bezárása miatt nem utaznak Európába. Hogy Európán belül lesz-e mozgás, egyelőre az is bizonytalan.

Cserbenhagyás lenne, ha ezek után azt mondanánk, hogy mi csakazértis szervezünk nektek fesztivált nyáron csak éppen azok nélkül a nevek nélkül, akikért a legtöbben bérletet vettetek.

A másik, amiben mindenkivel sikerült megegyeznünk, hogy jövőre találkozunk! Azaz azt már most biztosan mondhatjuk, hogy a FEZEN 2021-en itt lesz a Danzig, az Amon Amarth, az Anthrax, a CRO-MAGS és a Death Angel is. Az Amon Amarth és a Danzig már a dátumokat is megjelölte:

2021. július 28. és 30.!

Persze nem ez lesz a teljes lista, idén is volt még hozzá jó néhány nevünk, és már dolgozunk pár igazán nagy meglepetésen is. 

És mi lesz idén? Arra is van tervünk, ha a járvány is úgy akarja. Hamarosan jövünk majd a részletekkel, de ❗szeptember 11. és 13. ❗
között ne nagyon táblázzátok be magatokat 😉

És mi lesz a jegyekkel?

Ha már a zsebetekben van egy 2020-as FEZEN jegy, akkor több választásotok is van: 
? Megtartjátok és eljöttök 2021-ben megnézni azokat a bandákat (és a később hozzájuk csatlakozókat), akik miatt vettétek.
? Ha nem tudtok várni egy teljes évet a koncertekre, felhasználjátok a szeptemberi meglepetésünkön, úgy, hogy egyáltalán nem jártok majd rosszul 😉
? Ha egyik sem felel meg, természetesen a teljes visszatérítésre is lesz mód.


A FEZEN biztosan nem hagy cserben Benneteket!


Hamarosan találkozunk és vigyázzatok magatokra/egymásra!


Maradjatok otthon!

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek