Hírek

First Memories – Through The Years video

A budapesti First Memories zenekar 2009-es megalakulása óta sokat formálódott. A két alapító tag Tombi (gitár) és Arni (ének/gitár) mellé csatlakozott végül Danci (basszus) és Tomszi (dobok). Így egészen 2011 januárjáig kellett várni az első anyagra, mely egy 2 számos EP, az ‘Of Your Way‘ volt. A címadó dalhoz készült is egy videoklip, majd 1 évvel később, 2012 májusában publikálták második, 5 számos kislemezüket a ‘Last Hope For Resumption‘-t. Ehhez szintén készült egy videó a stúdiós folyamatokról, a ‘The Time What Will Come‘ c. számhoz.

Az év végén a kezdeti négyes felálláshoz csatlakozott egy ötödik tag Petya (gitár) személyében, így Arni már csak az éneklésre koncentrált. 2013 tavaszán a legújabb, 3 számos EP-jüket a ‘Through The Years‘-t már ötös felállásban rögzítették, viszont a kiadás előtt Petyának sajnos távoznia kellett a bandából. A zenekar újfent négyesben folytatja pályafutását beugró gitárossal, míg meg nem találják a hiányzó láncszemet.

A videoklip a címadó dalhoz, a Through The Years-hez készült. Az egy napos forgatáshoz a vecsési Halmi Telepi Általános Iskola szolgált helyszínként. Ebben az időszakban Rónai Dávid, a Fatal Error gitárosa segítette ki a csapatot koncertjeiken, ezért megkérték, hogy a klipben is szerepeljen, amit örömmel vállalt el.

https://www.facebook.com/firstmemories

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek