Hírek

Flamedrop – megvált frontemberétől

Üdv Mindenkinek!

Az elmúlt időszakban a zenekar nagy csendbe burkolódzott és gyakorlatilag a február elsejei Hammerworld-os Death By Metal feszten történő fellépésünkön kívül semmilyen hírt nem adtunk magunkról már jó ideje. Ennek sajnos meg is volt az oka, most pedig úgy érezzük ideje megtörni a csendet.

Komoly hozzáállási gondokból kifolyólag a zenekar megvált frontemberétől, Kovács Sándortól. Ehhez a váltáshoz egy hosszabb (1,5 – 2 éves) időszak vezetett, amely alatt egyre nehezebbé vált a vele történő közös zenélés. Részünkről úgy érezzük, hogy elég időt és lehetőséget adtunk neki arra, hogy pozitív irányba billentse a dolgokat, de ez sajnos nem így történt: a zenekar az első nagylemezéhez tavaly ősszel rögzített gitár és basszusgitár sávok munkálatai után több hónapot(!) is várt rá, hogy elkezdhesse az ének felvételeit, erre azonban nem került sor, így neki köszönhetően a mai napig nem történt meg a lemez befejezése.
A zenekar február elsejei Death by Metal fest-en történő fellépésén láthattátok őt velünk utoljára, majd a koncert utáni időszakban megkezdtük a próbákat az új énekesünkkel, akivel nagyon jó úton haladnak a munkálatok. Hamarosan bemutatjuk őt is!

Flamedrop

www.facebook.com/flamedrop
www.myspace.com/flamedropband

Kapcsolódó cikkek

Flamedrop Interjú

KMZ

FlameDrop – Thoughts on Fire megjelenés

KMZ

FlameDrop – Thoughts on Fire (Album Trailer)

KMZ

FlameDrop – Insurrection előzetes mix_videó

KMZ

FlameDrop – 10,000 Stairs [demo]

KMZ

Flamedrop – Burn Every Clue címmel látott napvilágot a mosonmagyaróvári melodeath horda kétszámos promóanyaga!

KMZ

FLAMEDROP – Whispering EP

Saint-Savin

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek