Hírek

Forgass klipet a Dreyelandsnek, a japánokért! – FlashMob a Rockmaratonon

Sziasztok!

Mint azt néhányan tudjátok már, a Dreyelands zenekar egy eddig meg nem jelent dala szerepelt a finn Lion Music kiadó június 17-én kiadott ’Embrace The Sun’ című válogatáslemezén.

A dupla album bevételeiről és jogdíjairól az összes szereplő lemondott a 2011 márciusában bekövetkezett japán földrengés és cunami áldozatainak javára és a befolyó összegeket a Japán Vöröskereszt számára folyamatosan utalják.

Mi a Dreyelands zenekarral arra gondoltunk, hogy a magunk szerény módján egy további lépéssel megpróbáljuk az emberek tekintetét Japán felé fordítani, sarkallva őket arra, hogy segítsenek az áldozatoknak.

Ehhez azonban a Ti segítségeteket is kérjük!

A fent említett ’Life Is Worth The Pain’ című dalt a zenekar élőben először a Rockmaraton Fesztiválon játsza 2011. július 6-án 17:00 órakor.

Szeretnénk, ha eljönnél a koncertre, mobiltelefonoddal felvennéd a dalt, majd feltöltenéd a YouTube-ra és a video leírásában feltüntetnéd a Japán Vöröskereszt számlaszámát, majd továbbítanád nekünk a felvétel linkjét.

Részletek a YouTube-os feltöltéshez:

Zenekar: Dreyelands

Dal címe: Life Is Worth The Pain

Leírásba:

„Támogasd a 2011 márciusi japán földrengés és cunami áldozatait a Japán Vöröskereszten keresztül / Make a donation to the Japanese Red Cross Emergency Relief for the victims of the 2011 March earthquake and tsunami that strucked Japan http://www.jrc.or.jp/english/relief/l4/Vcms4_00002070.html

A dal elérhető a Lion Music kiadó Embrace The Sun című segély lemezén / the song is available on the ‘Embrace The Sun’ benefit album released by Lion Music Label.”

Ötletek a tagekhez: dreyelands, life is worth the pain, lion music, embrace the sun, japan, earthquake, tsunami, földrengés, cunami, támogatás, donate, vöröskereszt, red cross, stb.

A video linkjét küldd el a dreyelands@dreyelands.com e-mail címre vagy egyedi üzenetként (ne post-ként) a facebook.com/dreyelandsband oldalon. A levélbe/üzenetbe feltétlenül add meg neved és e-mail címed vagy a Facebook accountodban szereplő pontos nevedet.

A beérkezett videokat mi összegyűjtjük, és vágunk belőle egy videoklipet. Természetesen az összes felhasznált video készítőjének előzetes hozzájárulásával és nevének feltüntetésével.

(A felhasználás előtt minden készítőtől írásos engedélyt kérnénk.)

Az általunk vágott klip felkerül a zenekar YouTube csatornájára, továbbá – egyebek mellett – a Lion Music kiadó promóciós csatornáin keresztül, igyekszünk majd a figyelmet a témára terelni a video terjesztésével.

Célunk, hogy megmutassuk, hogy a Rockmaraton közönsége egy-egy mobiltelefon és az internet segítségével képes nagyobb tömegek figyelmét egy jó ügyre irányítani, mindezt a zene és a zenei fesztiválok közösségformáló erejének segítségével, önzetlenül, ingyen.

Segítsetek a japán áldozatoknak!

Találkozzunk 2011. július 6-án a Rockmaratonon a Rockerek.hu színpadon 17:00 órakor!!!

Köszönettel és üdvözlettel – a Dreyelands zenekar

 

 

Kapcsolódó cikkek

Megjelent a Dreyelands zenekar ‘Anger’ című dala – Előrendelhető a ‘Stages’

KMZ

Dreyelands – Stages – új lemez májusban!

KMZ

Dreyelands a Fates Warning előtt

KMZ

Queensrÿche, Dreyelands – Koncertbeszámoló

Darkjedi

Dreyelands Interjú

Dr. Feelgood

DREYELANDS – Rooms Of Revelation

Dr. Feelgood

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek