Hírek

Forgotten Woods – „The Curse of Mankind” – 2018 januárjában újra kiadják

Az eredetileg 1996-ban kiadott „The Curse of Mankind” általános vélekedés szerint a norvég banda munkásságának igazi mérföldköve. Mint egyfajta hivatkozási pont a párhuzamosan futó Joyless projektre, ez a Forgotten Woods klasszikus a dühöngő hideget az enyészet világába fojtja. A „The Curse Of Mankind” a tipikusan zord norvég black metál zsigerből jövő evolúciós lépése, hasonlóan a Burzum fejlődéséhez egy transzcendensebb, naturalista alakba. Az epikus hangulatot a legrövidebb úton éri el, elkerülve a darkosabb területekben való vájkálást.

A kereskedelmi kiadókat hajszoló színtér iránt érzett megvetés és gyűlölet kiváló ihletforrásnak bizonyult egy igazán egyedi album megalkotásához.
Az „As the Wolves Gather” újrakiadását kísérő sikeren felbuzdulva az ATMF újabb gyöngyszemet ad kultikussá emelkedett kiadásaihoz. Az első sorozat 500 példányban jelenik meg kiadatlan / alternatív bónusszal, valamint egy kiterjedt, számról-számra készített visszaemlékezéssel Rune Vedda korábbi tag tolmácsolásában, megmagyarázva mindazt a közvetlen és közvetett inspirációt, mely a „The Curse…” megalkotásában szerepet játszott. A széljegyzeteket az eredeti artwork kíséri, megőrizve az album elemi hangulatát.

Itt szeretnénk kiemelni, hogy a „The Curse Of Mankind” ezen új kiadása az egyetlen, melyet a Forgotten Woods támogat és elismer; minden más kiadvány csupán eszmei jogain és rajongóin élősködik.

Megjelenés: 2018 január 12.
Formátum: Luxury Digipak 500 példányra korlátozva kísérő füzettel
1. Overmotets pris 12:14
2. My Scars Hold Your Dreams 13:10
3. The Starlit Waters / I, the Mountain 18:26
4. With Swans I’ll Share My Thirst 04:40
5. Den ansiktsløse 12:25
6. The Velvet Room 11:08
7. Hvor Vinteren Rår (alt. version) 6:18
Teljes játékidő: 01:18:21

Az egyetlen hivatalos Forgotten Woods facebook oldal:
https://www.facebook.com/Forgotten-Woods-133548590069809/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek