Hírek

Fucked Up ‘Year Of The Hare” 12” EP bejelentve június 16-ra a Deathwish által

A Fucked Up egyike generációnk legprofibb hardcore punk bandáinak. 2001-es alakulásuk óta jól kiötlött művészi káosszal és látszólag végtelen zenei kísérletezéssel tették próbára hallgatóikat. Emiatt ők lettek a lemezgyűjtők rémálmai: több mint 80 felvételt adtak ki számtalan lemezkiadó, többek között az Arts & Crafts, Matador és Jade Tree által.

A Year of the Hare a horoszkóp-témájú kiadásaik legújabb darabja. Egy több, mint két éves periódus alatt vették fel az Electrical Audio, Key Club Studios, és Candle Studios helyszíneken. A címadó “Year of the Hare” szám egy 21 perces eposz, mely őrült módon keveri a tradicionális hangszerelést, a zongora/szintetizátor kombót, fuvolát és szaxofont, kísérleti keverést, és a nagy Isla Craig beugró énekét egy szédítő élménnyé. A B-oldalas “California Cold” pedig lassan felépül és összeroskad egy 8 és fél perces időköz alatt. Organikusan vált csörgő melodikus punk himnuszból zümmögő pszichedelikus jammeléssé. Eklektikusan keveri a zenei stílusokat és hangokat leginkább, nos, Fucked Up módon.

Megjelenik 2015. június 16-án.

Számlista:

  1. Year of the Hare (21:38)
  2. California Cold (8:21)

www.fuckedup.cc

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Fucked Up – Canadian Hardcore Punk Perpetrators To Release Sixth Installment Of The Zodiac Series Via Tankcrimes

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek