Hírek

Goblin Rebirth – Relapse Records szerződés

A Relapse Records büszkén jelenti be, hogy leszerződtette az olasz progresszív instrumentális GOBLIN REBIRTH-öt. A legendás Goblin 1970-es horror-synth/filmzenéje által ihletett – melyek olyan dalokt eredményezte, mint a „Suspiria”, „Zombi” és „Tenebre” – újabb inkarnációként GOBLIN REBIRTH ismét összeállt a banda rövid életű 2009-es egyesülése után. Az új csapatban megtalálható az eredeti Goblin ritmusszekciója (dobos Agostino Marangolo és basszusgitáros Fabio Pignatelli, akik többek között a Zombi/Dawn of the Dead, Suspiria, Profondo Rosso/Deep Red klasszikusait játszották) valamint itt van még Aidan Zammit és Danilo Cherni a billentyűknél és Giacomo Anselmi a gitárnál.

A banda 2010-ben alakult és Goblin slágerek és pár különlegesebb és kevésbé ismert Goblin zene élő előadásával indított. A tagok hamar belekezdtek az új anyag készítésébe saját útjukat keresve, zenekészítésük pedig egy természetes folyamat volt, melyet a különféle szerzemények és a jam sessionök vezéreltek.

Most pedig meglátja a napvilágot GOBLIN REBIRTH első lemeze a Relapse Records-on keresztül. A banda debütjének produceri és mixelési munkáit Fabio Pignatelli végezte, a felvételek a Greta’s Sound-ban, Zamusic Studios-ban és Cherni stúdióban zajlottak. A dobokat Ciccio „Frums” Dettole vette fel a Scuola Sul Mare-ban. Az album masterelését Bob Fix végezte a BobFixMasteringben.

A banda így kommentálta az új anyagot: „Elejétől fogva egyértelmű volt, hogy valami olyasmit akarunk az új albumon ami valamilyen szinten a Goblinból fejlődött, de egy új irányt vett és tükrözi a tagok személyiségét. Lassan minden darab a helyére került és kezdett kialakulni a történet egy furcsa lény pusztulásáról és újjászületéséről. Ez magában valamilyen szinten egy metafora a banda történelmére.

A banda római fellépésének élő felvételei ITT láthatók, további anyagok a „Killer On The Train” és a „Witch” próbáiról ITT és ITT vannak.

Tagok:

Fabio Pignatelli – basszusgitár
Agostion Marangolo – dob
Aidan Zammit – billentyűs
Danilo Cherni – billentyűs
Giacomo Anselmi – gitár

www.facebook.com/Goblin.Rebirth
twitter.com/GoblinRebirth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek