Hírek

Groteskh -Új albumrészletek

A GROTESKH Malthus Holytoxicomaniac (HELLSAW) és Goreman (OBSCURE) gitárosok agyszüleményeként indult 2010-ben. Necrosodomizer (VOMITION) 2011-ben csatlakozott a bandához, a tökéletes dobost pedig T. Martyr (IRDORATH) személyében találták meg 2012-ben.

Együtt bandaként megalkották az UNCONSCIOUSNESS című első albumukat a német Dreamsound Studios Munich és Mario Lochert (EMERGENCY GATE) közreműködésével. Az album a Noisehead Records által jelent meg.

2013-ban a mindenható Isiul (HELLSAW) csatlakozott a bandához a gitárhúrok tépésére Malthus helyett, aki ezután csak a GROTESKH vokáljára koncentrált. 2013 őszén következett a DEMONICALlal közös európai turné, valamint több koncert és fesztivál fellépés.

2014 egy eseménydús év volt a bandának. Necrosodomizer elhagyta a csapatot, helyét pedig Mike Hell (SAKRILEG / DISASTROUS MURMUR) vette át. Télen a GROTESKH újra stúdióba vonult második albumuk felvételeihez, mely a „CODE: END” nevet kapta, és az osztrák CURSED RECORDS által fog megjelenni 2015. május 15-én.

GROTESKH: Code: End számlista
1. Mystery Orbs
2. Delusions Of Immortality
3. Displaced Axis
4. Posthuman
5. Doomdevil
6. Nothing Exists
7. Oblivion Of Being
8. CODE:END
9. Illumination
10. Moral Pessimism
11. Abandoned Mines

TOVÁBBI INFÓ:
Fizikai: http://www.cursedrecords.at/cursed/?p=703
Digital: http://www.cursedrecords.bandcamp.com
https://www.facebook.com/Groteskh

Kapcsolódó cikkek

Groteskh – Illumination videó

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek