Hírek

Hades Almighty elvesztette frontemberét

A rajongókat teljesen váratlanul érve a norvég HADES ALMIGHTY frontembere és basszusgitárosa, Janto bejelentette, hogy 22 év után ott hagyja a bandát. Janto és a banda is megerősítették a rajongókat, hogy a távozás kizárólag személyes okokból fakad és a köztük lévő kapcsolat olyan erős marad, mint volt.

A banda nemrég azt is bejelentette, hogy megújították szerződésüket a DARK ESSENCE RECORDS-al és új kiadványukon dolgoznak. Közös bejelentésükkel Jorn és Remi is kihangsúlyozták, hogy ez semmiképp sem a végét, hanem inkább egy új kezdetét jelenti annak a bandának, akinek az emberi szenvedélyben lappangó valódi sötétség előidézésére való hajlama helyezte a black metál előterébe:

Janto kiváló zenész, basszusgitáros és szerző volt és marad mind zeneileg, mind szövegileg. Ez a 22 év remek volt rengeteg ihlettel mely a legkülönbözőbb helyekről jött. Tisztelettel adózunk bajtársunk előtt! Több mint húsz évig kötelezte el magát HADES hordája mellett, amire büszkék vagyunk, így tisztelgünk a háború és bűn varja előtt zeneileg és barátilag! ÉLJEN SOKÁIG!

A tervek szerint haladunk tovább az albummunkálatokkal, 2015-re el is készül. A 2014 végére tervezett EP egy kis késést fog elszenvedni emiatt, de semmi súlyos nem lesz!

Egyúttal minden koncertet visszamondunk, de természetesen az első adandó alkalommal visszatérünk!

Ez azt jelenti, hogy HADES ALMIGHTY új korba lépett a mai naptól! Szeretnénk, ha követőink, RAJONGÓINK, terjesztőink, kiadóink, foglaló irodáink és csapatunk megértenék, hogy már lefoglalt koncertjeink és jövőbeli terveink csúszni fognak! Rettentően sajnáljuk és javában keressük Janto helyettesét, de már ez maga egy hosszú folyamat és persze nem is könnyű!!

Üdvözlettel a HADES ALMIGHTY-től

Jørn & Remi

A távozásával kapcsolatban Janto így nyilatkozott:

„Nem volt könnyű választás, de megtettem.

22 év telt el, rögös volt az út… de jó volt. Szeretném megköszönni minden rajongónkak és támogatónkak az elmúlt éveket. Mind hűségesek és fantasztikusak voltatok. Továbbá szeretném megköszönni Jørnnek és Reminek a kellemes perceket próbateremben, úton és színpadon. A legjobbakat kívánom nektek és a HADES-nak a jövőben.

Ti vagytok a legjobb barátaim. A bandával töltött napjaim lezárultak, de a testvériségünk megmarad!

Legjobbakat:

Janto”

https://www.facebook.com/HADESHORDEN
http://www.hades-almighty.com/

Kapcsolódó cikkek

Drudkh / Hades Almighty split ‘One Who Talks With The Fog / Pyre Era, Black!’ streaming

KMZ

A legendás norvég Hades Almighty bemutatja új frontemberét

KMZ

Hot News: Dark Essence Records Renews Contract with Hades Almighty

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek