Hírek

Hallgasd meg a Bastard Feast negyedik albumát

Az amerikai extrém metal/sludge erőgépei a BASTARD FEAST (korábban ELITIST) negyedik albumának premierje megtekinthető! A zúzós nagylemez streamje megtekinthető az alábbi linkeken:

Zero Tolerance (UK)
VS Webzine (FR)
Slam (AT)
Metal Hammer (NO)
Close Up (SE)
Metal Wani (IN)
Rock Overdose (GR) 

Az „Osculum Infame”, mely latinul „szégyenteljes csók”-ot jelent, kiadási dátuma július 18, és előrendelhető a Season of Mist e-boltjában.

1. Bloated City
2. Old Father
3. The Rats Through Our Veins
4. The Serpent Spoke
5. Noose Of Smoke
6. A Tribute To What We Stole
7. Watchful Defiler
8. Claustrophobic Of This World
9. Fields Of Black Cancer
10. Synthetic Messiah

 

Az „Osculum Infame”-et Stephan Hawkes (ATTILA, EXOTIX ANIMAL, PETTING ZOO, RED FANG), rögzítette, mixelte és masterelte az Interlace Audioban (RED FANG, CHINO MORENO, CHELSEA GRING) 2013 őszén az oregoni Portland városában.

Új kiadványukkal kapcsolatban, a BASTARD FEAST gitárosa, Taylor Robinson ezt mondta: „Az új album egy útválasztó számunkra. A hangzást még feljebb tekertük, lelkünket pedig eladtuk a pokolnak, hogy még nagyobb sötétséget hozhassunk. Az album szövegileg kopár és tele van rosszindulattal. A második gitáros hozzáadásával és új gitárosunk, Jesse megtalálásával kész a banda testvérisége. Úgy érezzük, hogy aki meghallja a zenét az marad is… [az album] gyűlölettel és ihlettel teli.”

Az „Osculum Infame” vagyis a „szégyenteljes csók” az a feltételezett szövetségkötés volt, mely során a férfi és női boszorkányok megcsókolták az ördög ánuszát, legalábbis a szexuálisan elfojtott papok perverz fantáziái alapján a boszorkányüldözések mocskos és véres idejében. Ez tökéletesen jellemzi a BASTARD FEAST „nyald ki a seggem” hozzáállását megegyező nevű második nagylemezükön. És ha szerinted ez durva, akkor várd csak meg az albumot! Korábbi nevén ELITIST, a BASTAD FEAST gyorsan a színtér tetejére emelkedett az Egyesült Államokban. Az oregoni Portlandból származó kvartettnek mély gyökerei vannak a hardcore színtérben. De korai behatásaik a MORBID ANGEL stílusú death metál szellemében, megspékelve egy nagy adag black metállal, hangzásuk újdonságba és radikálisba csapott át. A kusza szerkezetekben és kontrollvesztés pillanataiban felszínre bukó sludgecore komor szellemét undorral és haraggal kevert ordítások közepette okádja az énekes, Joshua „Josh” Greene. Ez aztán keveredik a gyűlöletet sugárzó gitárral, mely a death és black metál sötétségét hozza. Hangos és belevaló, az ELITIST felhívta magára a figyelmet; először saját magukról elnevezett 2009-es EP-jükkel, majd 2011-es 7’’ splitjükkel, a TRANSIENT-tel. Olyanok mellett a színpadon mint a CARCASS, BLACK DAHLIA MURDER, ROTTEN SOUND és sokan mások, az amerikai banda következőnek 2011-ben engedte szabadjára dühét „Fear in a Handful of Dust” debütjükkel. A későbbiekben, hogy elkerülhessenek egy hosszadalmas jogi vitát, BASTARD FEAST-re változtatták nevüket, és feljebb emelték a lécet az „Osculum Infame”-el. Készüljetek egy brutális thrashelésre és pusztításra, mely mégis egyensúlyban marad egy nagy adag melankólia és klasszikus metál lényege iránti szenvedély segítségével. Égjetek el a tűzben!

www.facebook.com/bastardfeastofficial

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Bastard Feast premiere new track!

KMZ

Hot News: Bastard Feast premiere first new song!

KMZ

Hot News: Bastard Feast reveal title of new album!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek