Hírek

Halloween a Dürerben!

Szereted a szomorú emo riffeket, samplereket, komor gitár témákat és az őszinte szövegeket akkor a Remek zenéjét neked találták ki! A srácok hangzása inkább a korai ’90’-es emo/screamo vonalat követi, külön érdekesség, hogy a legtöbb hanganyagukat a méltán híres Will Killingsworth (Dead Air Studio) keverte, aki olyan zenekarokban játszott, mint az Orchid, Bucket Full of Teeth vagy Ampere. Egyébként amint még fontos kiemelni, hogy elég bevállalósak ahhoz, hogy a számok cseh nyelven íródnak, viszont minden szöveg kap angol fordítást, szóval érdemes elolvasni őket!
Velük tart a szintén cseh illetőségű Gattaca is, akik most jöttek ki egy teljesen új LP-vel. Zenéjükre leginkább a crust/punk jelző húzható viszont a húzós d-beat témák mellet náluk is megtalálható egy-két dallamos rész is. A szövegvilágukra leginkább jellemző az aktuálpolitika és a veganizmus, szóval, ha szeretnél egy kis fejtágításon részt venni érdemes lesz őket is megnézni. Külön érdekesség, hogy mindezt egy barátságos női frontemberrel adják elő!
http://mxfxl.tumblr.com/
https://www.facebook.com/nerdsforliberation

Hozzájuk csatlakoznak az estén a Cvlt of Grace délnyugati fordítottkeresztes-vitézei, a Tragic fiatal formációja, valamint az új felállásokat alább nem hagyó energiával ontó Szombathelyről a Pillars of Destruction.

NEW DEAD PROJECT
https://newdeadproject.bandcamp.com/
GATTACA
https://gattaca.bandcamp.com/
http://gattaca.musicforliberation.com/
REMEK
https://remekdiy.bandcamp.com/
https://remekdiy.wordpress.com/
CVLT OF GRACE
https://cvltofgrace.bandcamp.com/
PILLARS OF DESTRUCTION
https://pillarsofdestruction.bandcamp.com/
TRAGIC

Kapunyitás: 19:30
KEZDÉS: Első zenekar a húrokba csap 20:15
BELÉPŐ: FIGYELEM!!!! AKI 20:00 ELŐTT VESZI MEG A JEGYET ANNAK CSAK 800.-FT A BELÉPŐ!!!!! 20:00 UTÁN 1000.-Ft

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek