Hírek

Hamarosan Magyarországon a Heidenfest

Bikicsunáj akcióval várják a magyar rajongókat a szervezők.

Már csak néhány nap, és október 20-án Budapestre érkezik a népies metalzenék legnagyobb utazó fesztiválja, a Heidenfest. A Club 202-ben fellépő csapatok – név szerint a finn Finntroll és a Turisas, a skót Alestorm, az orosz Arkona, a norvég Trollfest és az izlandi Skalmöld – a minap anyanyelvükön rögzítettek néhány kedves szót, kifejezetten a magyar rajongóknak szánva. Az üdvözleteket legjobban értő magyar rajongó pedig akár személyesen is találkozhat kedvenc bandájával.

Szeptember végén kezdődött, és majd egy hónapig tart  az Európa népeinek ősi, pogány hitvilágát megidéző folk és viking metal zenekarokat felvonultató Heidenfest koncertsorozat, melyet idén immár harmadszor rendeznek meg. A turné hazánkba október 20-án érkezik, de a már úton lévő hat csapat már most gondolt a magyar rajongókra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a minap mind a Finntroll, a Turisas, az Alestorm, az Arkona, a Trollfest és a Skalmöld is közétett egy videóüzenetet, melyet kifejezetten a budapesti közönségnek címzett.. legalábbis Budapest nevét elég jól lehet érteni az elhangzottakból, ugyanis a hecc kedvéért a csapatok anyanyelvükön üzentek!

Az üzeneteket itt tekinthetjük meg:

Finntroll: http://youtu.be/tgACarSTkcM

Turisas: http://youtu.be/nCDsbMUYh74

Alestorm: http://youtu.be/j8R05v5ntW0

Arkona: http://youtu.be/XrZLC05_B_c

Trollfest: http://youtu.be/u7UsA1TxMhY

Skálmöld: http://youtu.be/osG8ez16zfU

Ehhez kapcsolódik a budapesti koncertet szervező Hammer Music nyereményakciója is, „bikicsunáj” jeligével: a hammerworld.hu (http://hammerworld.hu/2011/10/11/heidenfest-2011-bikicsunaj-akcio-talalkozhatsz-a-kedvenc-bandaddal) oldalon várják a közzétett üzenetek fonetikus verzióját, és a leghumorosabb megoldást beküldők többek között turnépólókat és posztereket nyerhetnek, vagy akár személyesen is találkozhatnak kedvenc csapatukkal a színfalak mögött. Füleket hegyezni tehát.. mit is mondanak ezek a derék metal harcosok..?

A Hammer Concerts bemutatja: Heidenfest 2011

2011. október 20., csütörtök

Budapest, Club 202 (ex-Wigwam, Fehérvári út 202.)

Finntroll, Turisas, Alestorm, Arkona, Trollfest, Skálmöld  koncertek

Belépő: elővételben 5999 Ft., Jegyértékesítőknél (Ticketportal, Ticket Express, Tikit.hu): 6499 Ft, a helyszínen: 6999 Ft

Videóajánló:

http://youtu.be/mN_o1AGIZGA

Kapcsolódó weboldalak:

www.hammerworld.hu

www.heidenfest.eu

Jegyvásárlás:

http://www.metalshop.hu/product_info.php?cPath=49&products_id=12326 

Kapcsolódó cikkek

Heidenfest 2011 – Koncertbeszámoló

ST. Toma

Hot News – Finntroll And Turisas Team Up For Heidenfest 2011

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek