Hírek

Hang The Bastard hamarosan kiadja új albumát, a „Sex in the Seventh Circle”-t

A HANG THE BASTARD lerántotta a leplet izgatottan várt következő albumának, a „Sex in the Seventh Circle”-nek címéről, dallistájáról és borítójáról. Ez a megveszekedett szörnyeteg szeptember 22-én jelenik meg a SOAR/Century Media-n keresztül Európában és október 14-én Észak-Amerikában.

A banda kommentárja: „Nagyon izgatottak vagyunk az új lemez, „Sex in the Seventh Circle” megjelenésével. Rengeteg időt töltöttünk annak az albumnak az írásával, amit MI bandaként meg akartunk írni. Abban a korban, amikor a bandákat lenézik, ha valamit másképp próbálnak csinálni, mi megkerültük ezt és egy olyan albumot írtunk amit mi akartunk, és reméljük hogy az emberek is annyira fogják imádni mint mi. Ha meg nem, akkor hallgathatnak nyugodtan mást.”

Steve Sears produceri munkájával a londoni Sears at Titan Studios-ban (Gallows, Spycatcher) és elképesztő borítóképpel Daniel P. Cartertől, a „SITSC” ígérete szerint a HANG THE BASTARD kőkemény pecsétje lesz a világ heavy zenei színterén. Epétől és méregtől csöpögve, a HANG THE BASTARD legújabb alkotása leckét ad a tompa ütés okozta traumákról, de található benne egy dinamikusabb, rejtőzködő egészet átszövő dallam. Eredménye a legsúlyosabb doom, legigazabb metál és vitathatatlan oldschool hangzás úniója, ami annyira Sleep és Sabbath, amennyire Crowbar és COC.

Sex in the Seventh Circle dallista:
01. Keeping Vigil
02. Morrs Tempest
03. Hornfel
04. The Lesser Key
05. The Majestic Gathering Of Goetia
06. Mist Of Albion
07. Sex In The Seventh Circle
08. Snake Symbol
09. Absorption
10. Beyond The Pale
11. Sweet Mother

HANG THE BASTARD online:
www.facebook.com
www.twitter.com

Kapcsolódó cikkek

Hang The Bastard – „Sex In The Seventh Circle” videó a Metal Hammer UK-n

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek