Hírek

Hang The Bastard – „Sex In The Seventh Circle” videó a Metal Hammer UK-n

A HANG THE BASTARD legelső videóját a Metal Hammer UK oldalon tette közzé, ami a közelgő „Sex In The Seventh Circle” albumáról származik – pszichedelikus, sátánista képvilággal, pornóval és egy egyértelműen old school szerkesztési technikával (az egészet VHS-re rögzítették) – ez a klip ellenszer mindazok számára, akik megcsömörlöttek napjaink túlrendezett videóiban.

A „Sex In The Seventh Circle” az első szám a megegyező nevű albumról, melyet itt tekinthettek meg!

A banda kommentárja: „A „Sex In The Seventh Circle” az első dal amit az emberek meghallhatnak az albumról. Mindenki kapott egy kis ízelítőt év elején a „Sweet Mother”-rel, de úgy érezzük tényleg abba az irányba haladunk amerre szeretnénk. A videóra és zenére egyaránt büszkék vagyunk, Chris Hugall víziójának köszönhetően pedig a felvételből azt hoztuk ki, amit akartunk. Egy bandának engedjék meg, hogy kockázatokat vállaljon a zenével amit ír. Hogy önző szabadsággal rendelkezhessen arról, ahogy alkot. Remélem mindenki élvezni fogja hosszú munkánk gyümölcsét. Számunkra rengeteget jelent.”

Steve Sears produceri munkájával a londoni Sears at Titan Studios-ban (Gallows, Spycatcher) és elképesztő borítóképpel Daniel P. Cartertől, a „SITSC” ígérete szerint a HANG THE BASTAD kőkemény pecsétje lesz a világ heavy zenei színterén. Epétől és méregtől csöpögve, a HANG THE BATARD legújabb alkotása leckét ad a tompa ütés okozta traumákról, de található benne egy dinamikusabb, rejtőzködő egészet átszövő dallam. Eredménye a legsúlyosabb doom, legigazabb metál és vitathatatlan old school hangzás úniója, ami annyira Sleep és Sabbath, amennyire Crowbar és COC.

Az album szeptember 22-én jelenik meg Európában és október 14-én Észak-Amerikában a Century Media Records-on keresztül.

https://www.facebook.com/hangthebastard

Kapcsolódó cikkek

Hang The Bastard hamarosan kiadja új albumát, a „Sex in the Seventh Circle”-t

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek