Hírek

Harem Scarem „Thirteen”

Frontiers Music büszkén jelenti be a kanadai rocker HAREM SCAREMThirteen” című új albumát, mely december 5-én jelenik meg Európában és december 9-én Észak-Amerikában.

Egy hosszabb hiátus után visszatérve a „Thirteen” a banda 13. eredeti stúdióalbuma, a kiadvány, melynek sorsa eldőlt a banda 2013-as visszatérésével és a „Mood Swings II” megjelenésével: pályameghatározó albumuk, a „Mood Swings” újrafelvételével, melyet eredetileg 1993-ban adtak ki. HAREM SCAREM nemzetközi turnéra indult, hogy újra felvegye a kapcsolatot rajongóival. Kellemes meglepetés volt számukra az a mértékű érdeklődés amit a banda iránt mutattak, és úgy döntöttek, folytatják.

Hat év telt el legutóbbi stúdióalbumunk óta, érezzük magunkban az erőt és nem is örülhetnénk jobban az új nótáknak!” mondta az énekes, Harry Hess, és az ihlet ilyen mértékű áramlásával mi sem volt egyszerűbb, mint elkészíteni egy olyan erős zenei kiáltványt, mint a „Thirteen”.

Az új album felölel mindent, amit a rajongók a HAREM SCAREM-től elvárhatnak: rabul ejtő mennyei riffek és kórusok hatalmas fülbemászó dallamokkal. Egy igazi visszatérés ahhoz a hangzáshoz, ami 20 évvel ezelőtt feltette HAREM SCAREM-et a térképre.

Világszerte 12 darab top40 listás dallal és 43 országban több mint egymillió eladott példányszámú lemezzel 2015-ben HAREM SCAREM körbeturnézza a világot 13. stúdióalbumának, a „Thirteen”-nek lemezbemutatójával!

Harem Scarem új dalainak trailerét itt tekinthetitek meg: http://youtu.be/xFlWfBfAfkM

Tracklist:

Garden of Eden
Live It
Early Warning Signs
The Midnight Hours
Whatever It Takes
Saints and Sinners
All I Need
Troubled Times
Never Say Never
Stardust
Garden of Eden (bónusz – akusztikus verzió)

www.haremscarem.net
www.facebook.com/harem.scarem.band

Kapcsolódó cikkek

Hot News: The return of Harem Scarem with „Mood Swings II” the re-recording of the band’s classic album with 3 new songs out in September on Frontiers

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek