Hírek

Hate Eternal bemutatja új dobosát

HATE ETERNAL bejelentette, hogy legújabb tagjuk a dobok mögötti Chason Westmoreland. A las vegas-i srác már csinált pár dob alapot a banda következő albumához, melynek címének és megjelenési dátumának bejelentését még tartogatják. Westmoreland egyben csatlakozik a bandához a turnékra, melyek 2015 tavaszán kezdődnek.

A 25 éves Chason Westmoreland már öt éves kora óta veri a dobokat, és olyan nemzetközileg elismert bandákban szerepelt, mint a FALLUJAH, BURNING THE MASSES, ENFOLD DARKNESS és OCEANO. Az új dobosról nemrégiben készült felvétek ITT láthatók, egy sor ’színfalak mögött’ videót pedig SickDrummer.com oldalon nézhettek meg.

HATE ETERNAL alapítója, Erik Rutan így kommentálta Westmoreland csatlakozását: „Chason egy lenyűgöző tehetség és egy nagyon elszánt fickó. Júniusban jött le a próbára és szó szerint lesodort minket a lábunkról! Egyből meglett a kapocs zeneileg és emberileg is, JJ-vel tudtuk, hogy ő a megfelelő ember és dobos HATE ETERNAL-hoz. Chason egy zúgó motor, keményen üt, gyorsan játszik és nagyon lendületes és változatos. Az albumon hallható dobnak van egy ősi és zsigerből jövő hangulata, szerintem hihetetlen jó munkát végzett a felvételeken. Alig várom, hogy turnéra induljunk és megmutassuk az anyagot!

Westmoreland így szólt a csatlakozásról és az új albumról: „Óriási megtiszteltetés, hogy csatlakozhattam a HATE ETERNAL-hoz. Az új anyag hatalmas kihívás volt, sok minden történik benne. Mindent beleadtam az albumba és nagyon örülök a végeredménynek. Izgatottan várom, hogy mit tartogat a jövő és hogy végre útra keljünk az új albummal!

A banda, mely nemrég leszerződött a Season Of Misttel, több mint 18 éve egyike a világ vezető death metál bandáinak. Öt nagylemezüket a műfaj alapköveinek tekintik, HATE ETERNAL pedig már bizonyított az öt kontinensen.

Erik Rutan és J.J. Hrubovcak még mindig a Mana Recording stúdióban vannak elzárkózva és keményen dolgoznak az új albumra, mely a tervek szerint 2015 elején jelenik meg.

A felvételekkel és szerződéssel kapcsolatban Rutan így nyilatkozott: „Izgatottak vagyunk az új albumunk felvételeinek eddigi állása és új kiadónk, a Season of Mist miatt is. Keményen dolgoztunk azon, hogy ezek a dalok múlttól egészen a jelenig vezető utat és a HATE ETERNAL és tagjainak utazását mutassák be. Az album írása hosszadalmas és fárasztó volt. Rengeteg kötelezettséget, vért és verejtéket kívánt, hogy létrehozhassuk. Hihetetlen büszkék vagyunk arra, amit itt elértünk kreativitás szempontjából és izgatottan várjuk az érzésünk szerint eddigi legerőteljesebb HATE ETERNAL anyag megjelenését. Itt az ideje, hogy életre keltsük! A felvételi folyamat eddig kiváló volt. Eddig soha nem éreztem magam ennyire elkötelezettnek egy HATE ETERNAL lemez mellett, és tudom, hogy ezt az albumot értékelni fogja minden hallgatónk és támogatónk. Fontos mérföldkő ez számomra, hisz 15 éve kezdte meg a HATE ETERNAL első albumának felvételét és alakult meg a Mana Recording Studios. Annyi minden van még, amit meg akarunk veletek osztani az elkövetkező hónapokban. Alig várjuk, hogy hallhassátok az albumot!

További hírek a Season of Mist oldalán és a banda weboldalán és Facebook oldalán kerülnek bejelentésre.

Kapcsolódó cikkek

A Hate Eternal bemutatja új számát

KMZ

A Hate Eternal bemutatja új számát

KMZ

Hate Eternal – Első dalpremier az Infernus című albumról!

KMZ

A Hate Eternal felfedi új albumának címét és kiadási dátumát

KMZ

Hate Eternal leszerződött a Season of Misttel

KMZ

Hot News: Hate Eternal Bassist Reveals Another New Tune From Forthcoming Christmas Album

KMZ

Hot News – Hate Eternal: Music video for 'Lake Ablaze' now live on Noisecreep

KMZ

Hot News – Hate Eternal: Kicks off North American tour with Origin today in Austin, TX!

KMZ

HATE ETERNAL – Phoenix Amongst The Ashes

Dr. Feelgood

Misery Index, Hate Eternal, Psycroptic, Beneath The Massacre – Koncertbeszámoló

Davkov

HATE ETERNAL – Fury & Flames

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek