Hírek

Hate Eternal leszerződött a Season of Misttel

A Season of Mist büszkén jelenti, hogy leszerződtette a legendás death metál bandát, HATE ETERNAL-t! Az alapító, gitáros, énekes és fő dalíró valamint elismert producer, Erik Rutan által vezetett banda már lassan több mint 18 éve egyike a világ vezető death metál bandáinak. A banda öt nagylemezét a műfaj létfontosságú alapköveinek tekintik, HATE ETERNAL pedig már bizonyított az öt kontinensen.

Erik Rutan és basszusgitáros/énekes J.J Hrubovcak jelenleg a Mana Recording stúdióban húzta meg magát és keményen dolgozik az új HATE ETERNAL albumon, aminek várható megjelenése 2015 eleje.

A felvételekkel és szerződéssel kapcsolatban Rutan így nyilatkozott: „Izgatottak vagyunk az új albumunk felvételeinek eddigi állása és új kiadónk, a Season of Mist miatt is. Keményen dolgoztunk azon, hogy ezek a dalok múlttól egészen a jelenig vezető utat és a HATE ETERNAL és tagjainak utazását mutassák be. Az album írása hosszadalmas és fárasztó volt. Rengeteg kötelezettséget, vért és verejtéket kívánt, hogy létrehozhassuk. Hihetetlen büszkék vagyunk arra, amit itt elértünk kreativitás szempontjából és izgatottan várjuk az érzésünk szerint eddigi legerőteljesebb HATE ETERNAL anyag megjelenését. Itt az ideje, hogy életre keltsük! A felvételi folyamat eddig kiváló volt. Eddig soha nem éreztem magam ennyire elkötelezettnek egy HATE ETERNAL lemez mellett, és tudom, hogy ezt az albumot értékelni fogja minden hallgatónk és támogatónk. Fontos mérföldkő ez számomra, hisz 15 éve kezdte meg a HATE ETERNAL első albumának felvételét és alakult meg a Mana Recording Studios. Annyi minden van még, amit meg akarunk veletek osztani az elkövetkező hónapokban. Alig várjuk, hogy hallhassátok az albumot!

További hírek a Season of Mist oldalán és a banda weboldalán és Facebook oldalán kerülnek bejelentésre

Kapcsolódó cikkek

A Hate Eternal bemutatja új számát

KMZ

A Hate Eternal bemutatja új számát

KMZ

Hate Eternal – Első dalpremier az Infernus című albumról!

KMZ

A Hate Eternal felfedi új albumának címét és kiadási dátumát

KMZ

Hate Eternal bemutatja új dobosát

KMZ

Hot News: Hate Eternal Bassist Reveals Another New Tune From Forthcoming Christmas Album

KMZ

Hot News – Hate Eternal: Music video for 'Lake Ablaze' now live on Noisecreep

KMZ

Hot News – Hate Eternal: Kicks off North American tour with Origin today in Austin, TX!

KMZ

HATE ETERNAL – Phoenix Amongst The Ashes

Dr. Feelgood

Misery Index, Hate Eternal, Psycroptic, Beneath The Massacre – Koncertbeszámoló

Davkov

HATE ETERNAL – Fury & Flames

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek