Hírek

Haw lemez

A HAW zenekar utoljára 2009-ben jelentkezett rendes stúdiós felvétellel. Az azóta eltelt öt évben több külföldi és hazai turnén vettek részt, majd egy éven keresztül úgy tűnt, hogy vége a történetnek. A tagok más zenekaraikra koncentráltak (Torn From Earth, Prosectura, Igor, Dog Attack, The Molnárz) majd a Stereochrist jubileumi buliján megesett véletlenszerű koncertjük után úgy döntöttek, folytatják mindenféle célkitűzés vagy nyomás nélkül.
A „Soundtrack of Our Friendship” az egri Standing Waves stúdióban készült, a borító a Freedoom Clothing munkája. A lemezt bemutató koncert március 8-án a Dürer kert kistermében lesz, a Diskobra, a Dog Attack és a Shapat Terror társaságában. https://www.facebook.com/events/578793972191207/

„El sem tudnánk mesélni, az elmúlt öt évben merre jártunk, min mentünk keresztül, mennyi mindent láttunk és tettünk. Próbára tettük magunkat sokszor, de a barátságunk mindig erősebb volt nálunk, és végtelenül szerencsések vagyunk, hogy közben zenélhetünk is. A dalok, a lemez, a por amit út közben felvertünk.”

HAW „Soundtrack of Our Friendship”

http://hawsongs.bandcamp.com/album/soundtrack-of-our-friendship

Kapcsolódó cikkek

Torn from Earth, HAW, Hatred Solution, dOCuMeNt Of FoRgOttEn sMiLeS – Koncertbeszámoló

MelancholyR

Don Gatto, Igor, Shapat Terror, Haw – Koncertbeszámoló

A honlap alapértelmezése

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek