Hírek

Hazai Gépmadár szárnyal a Dead Daisies előtt – Megvan a budapesti koncert előzenekara!

Alig több mint két hét, és ismét Budapesten duruzsol a rajongók fülébe a Dead Daisies. Az all-star rockbanda tagjai maguk választották ki a budapesti koncert vendégzenekarát: Doug Aldrichék előtt egy lendületes fiatal csapat, a veresegyházi Gépmadár játszik majd. A 2016-ban alakult öt tagú csapat stílusa blues, hard rock és heavy metal alapokat ötvöz, a dalok ikergitáros riffekkel, magyar szövegekkel és nagyívű dallamokkal válnak emlékezetessé. A kezdetben feldolgozásokat játszó Gépmadár ma már saját számokkal lép fel: bemutatkozó, saját nevük alatt kiadott nagylemezük szeptemberben jelent meg, a Tűz és víz című nóta klipjét pedig itt láthatjuk: https://youtu.be/Ec9Dfc5tfqM

A december 12-ei koncertre persze nem csak a Gépmadár miatt érdemes időben érkezni: a Dead Daisies ugyanis a tervek szerint a két órás szédítő rock&roll műsor mellett egy exkluzív akusztikus szettel is meglepi az elsőként érkező 50 rajongót a Barba Negra Music Clubban. A koncertre novemberben még kedvezményes, elővételes áron szerezhetjük be jegyünket.

a Livesounds bemutatja: Welcome To Daisyland – EU Winter Tour 2018
2018. december 12., szerda 19 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
The Dead Daisies, Gépmadár koncertek
Belépő: november 30-ig 6900 Ft, utána 7500 Ft
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu és http://jegy.rock1.hu weboldalakon, a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában, valamint CD Pince, Headbanger és Hammer Zenebarlang üzletekben, és a Barba Negra recepcióján.

Kapcsolódó weboldalak:
http://livesound.hu/
https://thedeaddaisies.com/
https://gepmadar.webs.com/

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/
https://www.facebook.com/events/290034071759902/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek