Hírek

Hegy’ végső visszaszámlálás

Kilenc nap múlva Heaven Shall Burn és Ladytron. Nyolc nap múlva Slayer és Guano Apes. Hét nap múlva Mastodon és Ektomorf. Hat nap múlva Scooter, Airbourne és Parkway Drive. Bérletek még négy napig elővételben. Mindjárt kezdődik. Szállás megvan, sátor bekészítve? Felkészültetek? Segítünk.

Az igazán masszív fesztiválarcok már a hétvégén nekiindulnak, hogy meghódítsák Tokajt és alaposan rákészüljenek a Hegyaljára. Akár közéjük tartozol, akár csak jövő héten csatlakozol hozzájuk, pár dologról feltétlenül győződj meg. Például:

Van szállásod?
Ha nincs, vasárnapig még megveheted elővételben, egy nagykoncert áráért. A vásárláshoz katt ide, vagy nézd meg, hol van a hozzád legközelebb eső jegyvásárló hely, de mobilon is elintézheted a vásárlást. Ha van üdülési csekked, ne felejtsd otthon, hiszen azzal is megveheted a belépőd.

Ha van, tudd, hogy pár perc alatt, kivételesen jó, rád szabott árakon eljuthatsz onnan a Fesztiválra a Hegy’ taxival, a környező településekről is. A részleteket itt találod. Ha nem taxiznál, akkor bringázz: biciklitárolóval is várunk a fesztiválon. Ha még nincs meg a tökéletes ágy, amiben kialudhatod maga a koncertek után, nézz körül itt és itt. A környékbeliek nagy vendégszeretettel és finom borokkal várnak. Nyugodtan foglalj szállást a környéken, nem nagyok a távolságok, ha esetleg nem találsz szállást Tokajban.

Megvan a sátrad?
Ha még nem, akkor még most szerezz be egyet. 🙂 Idén a Hegyalja kempingben ezerrel több, ráadásul árnyékosabb sátorhelyre állíthatod majd fel. Jövőre pedig elkészül a fesztiválterületen a Hegy’ szálloda, ahol még kényelmesebben pihenheted majd ki a buli fáradalmait.

A sörre-borravaló bekészítve?
Amikor a fesztiválellátmányra szánt összeget pakolod be a tárcádba, számolj azzal, hogy az most 5%-kal többet ér, hiszen idén fesztiválkártyával is fizethetsz a Hegy’en. Az elektronikus pénztárca használata 5% kedvezményt jelent a feszt vendéglátóinál.

Tudod már, mivel érkezel a Hegy’re?
Jöhetsz busszal vagy vonattal – a MÁV 50%-os kedvezményt ad. Ha autóval érkezel, segítünk az eligazodásban. A motorral érkezel, a Spori Sport motoros kempinget ajánljuk, itt járműveddel együtt szállhatsz meg. Barátaiddal külön Hegy’busszal is leutazhattok, de extrémebb megoldást is választhatsz, gyere kenuval!

Tudod már, milyen koncertre mész?
A Slayertől a Csík zenekarig, a Mastodontól a Foeign Beggarson át a 30Y-ig rengeteg stílus és jó zene vár. A kedvenceidet már biztosan bejelölted a naptáradba, de Sanyi a bagoly ajánlata is segíthet a döntésben.

Amit Sanyi biztosan megnéz a Hegy’en, az a Copy Con:

„Elég legyen annyi, hogy nagy tehetség ez a srác. Őt hallgatva szivárványzabáló rinocérosszal szaladgálnék az alföldi pusztában. Ott a helyem a koncerten.”

Hat nap és HEGYALJA!!!

Jegyek:
http://www.hegyaljafesztival.hu/index2011.php?page=39

Fellépők, bővebb infó:
http://www.hegyaljafesztival.hu
http://www.facebook.com/hegyaljafesztival

Zenés Hegy’ bemelegítő:
http://www.dragontape.com/v/3175083-hegy_2011#stopped

 

Kapcsolódó cikkek

Hegyalja Fesztivál 2013 – Koncertbeszámoló

Melciah

Fesztkarácsony: bejgli – Hegy

KMZ

Hegyalja Fesztivál 2012 – Koncertbeszámoló

Krisz

Indul A Hegy’ Karriergyár

KMZ

Hegyalja Fesztivál 2011 – Koncertbeszámoló

Hermes

Teltház A Slayer Koncertjén A Hegy’en

KMZ

Rekordszerdával Indult A Hegyalja Fesztivál

KMZ

Megnyitott a 12. Hegyalja Fesztivál

KMZ

Hegyalja: fesztiválhangulat árnyékban és mobilon

KMZ

Hegyalja: Hotel És Vízi Tanösvény Készül Kelet-Magyarország Fesztiválfővárosában

KMZ

Hegyalja Fesztivál: Fogd a diákod és fuss!

KMZ

Júniusi Hegy’ praktika – hó végéig használd ki a diákod!

KMZ

Hegyaljások tervezik saját furmintjuk címkéjét

KMZ

Hegyalja Fesztivál 2010 – Koncertbeszámoló

Krisz

Hegyalja Fesztivál 2009 – Koncertbeszámoló

darkfeelings

Hegyalja Fesztivál 2008 – Koncertbeszámoló

darkfeelings

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek