Hírek

Hegy’ Zenész-simogató

A HEGYALJÁSOK AJÁNDÉKA A MAGYAR ZENEKAROKNAK

A hegyaljások szavazataikat adják karácsonyra a magyar zenekaroknak. Az országos szavazáson bárki kiválaszthatja melyik magyar fellépőt látná legszívesebb a 2012-es rakamaz-tokaji fesztiválon. A szervezők persze a fesztiválozókat sem hagyják ajándék nélkül idén karácsonykor sem: a 2012-es karácsonyi Hegy’ bérlet minden igazi hegyaljás számára AZ ajándék, hiszen a következő évi zenés nyaralásra december 24-ig a legkedvezőbb áron válthatnak bérletet.

A Hegyalja Fesztivál szervezői és a hegyaljások a karácsonyi Hegy’ Zenész-simogatóval ajándékozzák meg a magyar zenekarokat. Miközben az elmúlt években a figyelem középpontjába a külföldi fesztiválfellépők kerültek, a magyar zenekarokról kevesebb szó esik. Ezen kívántak változtatni idén karácsonykor a Hegyalja Fesztivál szervezői azzal, hogy a Hegy’ facebook oldalon elindították a szavazást, amelynek résztvevői kedvenc magyar zenészeikre adhatják karácsonyi ajándékként, Hegy’ szalaggal átkötve a voksukat.

„Év közben rengeteg visszajelzést kapunk a programmal kapcsolatban, érkeznek a kívánságlisták is, amelyekben elsősorban a külföldi nagy nevekről esik szó, míg a magyar előadók méltatlanul háttérbe szorulnak, ezért elindítottuk a Hegy’ Zenész-simogatót, amellyel lehetőséget teremettünk a fesztiválozóknak arra, hogy szavazatukkal megajándékozzák kedvenc magyar előadóikat, és eldönthessék, közülük kit szeretnének leginkább a 2012-es Hegyalján meghallgatni” – fogalmaztak a Hegyalja Fesztivál szervezői.

Persze a hegyaljások sem maradnak ajándék nélkül idén sem: a 2012-es bérletüket december 24-ig a legkedvezményesebb áron válthatják meg. A Hegyalja Fesztivál facebook oldalán a szavazással párhuzamosan futó játékban ráadásul a kezükbe kapnak minden érvet ahhoz, hogyan győzhetik meg a szülőket, a tesót, a barátnőjüket vagy akár a pasijukat, hogy a kacatok helyett a boldog új év legemlékezetesebb négy napjára kapjanak belépőt karácsony este.

HEGYALJA A FACEBOOKON

JEGYVÁSÁRLÁS

Kapcsolódó cikkek

Hegyalja Fesztivál 2012 – Koncertbeszámoló

Krisz

Fürdőruhás Tusolós Axe Guinness Világrekord a Hegyalján

KMZ

Guinness Rekord és Biohazard a Hegyalján

KMZ

Tokajban már alakul a fesztiválállapot

KMZ

Roham az utolsó akciós Hegyalja bérletekért

KMZ

Guinness Rekordkísérlet a Hegyalján

KMZ

Hegy, völgy, színház – Hegyalja napközben

KMZ

Júniusi Hegy’ kedvezmények a leggyorsabbaknak

KMZ

Hegyalja: fesztiválozókból képregényhősök – Tegyél fel a nagyszínpadra!

KMZ

ElőHegyalja – 13 fesztiválozó Hegy fellépőkkel forgat

KMZ

Hegyalja – Új nevek – All inclusive nyaralás megzenésítve

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek