Hírek

Hegyalja Fesztivál: Fogd a diákod és fuss!

Rohanj a legközelebbi jegyirodába, vagy kattints a megfelelő helyre a neten: ma még megválthatod a diákbérletet a Hegyaljára. Így szuperjó áron élvezheted a Tisza-parti megzenésített nyaralást a Slayerrel, a Mastodonnal, a Scooterrel, a Kosheennal, a 30Y-nal, a Csík zenekarral és a többi ütős bandával a Hegy’en.

Ma estig még van lehetőségetek, hogy diákjegyet vagy diákbérletet váltsatok a Hegy’re. Idén először, Magyarországi iskolák nappali tagozatos diákjaiként még az eddigieknél is jobban jártok a Hegyaljával, hiszen a Slayer, a Mastodon, a Guano Apes, a Parkway Drive, az Airbourne, a Kosheen, a Scooter, a Heaven Shall Burn, a Ladytron és a többi külföldi produkciók mellett a legjobb magyar bandák fellépéseit mindössze egy nagykoncert áráért bulizhatjátok végig a négy nap alatt.

A diákbérletet utoljára ma, 13.500 forintért megvehetitek mobilon, pár kattintással a neten is, itt, itt és itt, és a jergyirodákban, akár üdülési csekkel is. A hozzátok legközelebb eső jegyárusító helyet könnyedén megkereshetitek itt.

Tokajba le, környékre fel!

Diákkal vagy anélkül: féláron jöhettek a fesztiválra vonattal, hiszen a MÁV idén is 50%-os kedvezményt ad az útra, olvassátok el a részleteket! Ha nem akartok a csomagokkal a vasútállomásig menni, otthon felvesz, és egyenesen a Hegy’re hoz benneteket a Hegy’busz, 5000 forintért. A buszt telefonon rendelhetitek meg, itt megtaláltok minden tudnivalót.

Ha nem akartok sátrazni a Hegy’en, vagy ha 11 év után idén körülnéznétek egy kicsit a környéken is, meglepődtök, milyen sok helyen várnak titeket kényelmes szállással, finom ételekkel, jó borokkal, és hatalmas vendégszeretettel. Szabad szállásokért a Hegyalja településein, például Tarcalon, Tiszaladányban, Taktabájon, nézzetek körül itt és itt. Érdemes bejárnotok a Rakamaz és Tokaj melletti falvakat, hiszen például Bodrogkeresztúron is nagyon finom a bor, Erdőbényén pedig a megszállott fotósok találnak bőven kattintgatni valót. A környező településekről Hegy’taxival gyorsan és jó áron eljutsz a fesztiválra, érdemes tehát átnézned a szálláslehetőségeket.

Alig egy hónap, és HEGYALJA!!!

Jegyek:
http://www.hegyaljafesztival.hu/index2011.php?page=39

Fellépők, bővebb infó:
http://www.hegyaljafesztival.hu
http://www.facebook.com/hegyaljafesztival

Zenés Hegy’ bemelegítő:
http://www.dragontape.com/v/3175083-hegy_2011#stopped

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek