Hírek

Hegyaljások tervezik saját furmintjuk címkéjét

Fesztiválozó dizájner címkéje kerül a Hegy’ welcome furmintjára. A fesztivál szervezői és a Tokaj Kereskedőház pályázatot indított a kreatív bor- és zenerajongóknak: a tét a fesztivál hivatalos borának vizuális megjelenése.

Ősi magyar szőlőfajtából készült borral koccintva indul az idei Hegyalja. Az elsőként regisztráló hegyaljásokat olyan itallal köszönti a fesztivál, amire egyikük keze munkája, a címketervező pályázaton győztes alkotás kerül majd.

A szervezők olyan pályamunkákat várnak, amikben ötvöződik a furmint, mint régi és a Hegyalja, mint új hungaricum esszenciája, merészen, határozott vonalakkal rajzolt, és kifejezi alkotója bor és zene iránti szeretetét. A zsűritagja H. Jancsó Kata festőművész, aki grafikusként a fesztivál arculatáért felel, Illés Tamás, a Tokaj Kereskekedőház marketing vezetője, és Dankó Bence, a Hegy’ kommunikációs csapatának tanácsadója. Ők hárman választják majd ki a győztes címketervet, addig pedig naponta tanácsokkal segítik a tervezők munkáját a Hegyalja Facebook-oldalán.

A legkreatívabb tervező a fesztivál ideje alatt a környék kivételes vendégszeretetét és gasztronómiáját is élvezheti nyereményeként, szállásáról a játék szervezői gondoskodnak, pincelátogatást is szerveznek neki, és a bőséges borvacsora sem marad el. A fesztiválon pedig őt is, és minden hegyaljást jéghideg furmintfröccsök várnak a legjobb zenék mellett. Az MR2 Furmint Klubban helyi borásznők mesélnek majd arról, milyen nőként végigkísérni a szőlő útját a tőkéktől a hordókon át a palackokig, és a borválasztásban is segítenek a fesztiválozóknak.

Jegyek, bővebb infó

http://hegyaljafesztival.hu/index2011.php?page=39

http://hegyaljafesztival.hu

Pályázati kiírás

http://on.fb.me/kOzECo

Nyaralás megzenésítve a Hegy’en

Van egy hely, ahol nem kell választanod a víz és a bor között, mert a legjobb zenék mellé mindkettőt megkapod: ez a hely Rakamaz-Tokaj. Itt egyszerre élvezheted a Tiszát, a tokaji borokat, és a legizgalmasabb külföldi bandák és zenészek koncertjeit, július 13-tól 17-ig.

A Hegyalja Fesztivál az elmúlt 12 év alatt az egyetemisták, menő főiskolás arcok legmozgalmasabb nyári találkozójává vált. De Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválján nem csak velük találkozhatsz: a külföldi fellépőkön túl ide gyűlnek a legjobb hazai muzsikusok, a legviccesebb stand-uposok és a legkiválóbb borászok – sőt akár az is előfordulhat, hogy együtt készíted a halászlét kedvenc íróddal.

Ráadásul idén a tavalyi árakon jöhetsz a Hegy’re! Több mint 200 fellépő, sportprogramok, csónaktúrák, színházi előadások, izgalmas beszélgetések, boros pincék, lazulás az ország legjobb arcaival: megzenésített nyaralás vár rád Tokajban, a színpadokon és a színpadok előtt is!

Kapcsolódó cikkek

Hegyalja Fesztivál 2013 – Koncertbeszámoló

Melciah

Fesztkarácsony: bejgli – Hegy

KMZ

Hegyalja Fesztivál 2012 – Koncertbeszámoló

Krisz

Indul A Hegy’ Karriergyár

KMZ

Hegyalja Fesztivál 2011 – Koncertbeszámoló

Hermes

Teltház A Slayer Koncertjén A Hegy’en

KMZ

Rekordszerdával Indult A Hegyalja Fesztivál

KMZ

Megnyitott a 12. Hegyalja Fesztivál

KMZ

Hegyalja: fesztiválhangulat árnyékban és mobilon

KMZ

Hegy’ végső visszaszámlálás

KMZ

Hegyalja: Hotel És Vízi Tanösvény Készül Kelet-Magyarország Fesztiválfővárosában

KMZ

Hegyalja Fesztivál: Fogd a diákod és fuss!

KMZ

Júniusi Hegy’ praktika – hó végéig használd ki a diákod!

KMZ

Hegyalja Fesztivál 2010 – Koncertbeszámoló

Krisz

Hegyalja Fesztivál 2009 – Koncertbeszámoló

darkfeelings

Hegyalja Fesztivál 2008 – Koncertbeszámoló

darkfeelings

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek