Hírek

Helevorn – Borító és tracklist

A spanyol doom metál banda, a HELEVORN bemutatja borítóját és dallistáját harmadik stúdió albumának, a „Compassion Forlorn”-nak, mely szeptember 22-én jelenik meg az orosz Solitude Productions/BadMoodMan Music-on keresztül, akikkel nemrég kötötték meg a szerződést.

A borítót Andreu Beltrán (andreu-art.com) készítette, aki remekül valósította meg a művészi elképzelést és az átfogó témát. A borító kétségtelenül ábrázolja a legemberibb érzelmek, és a saját, emberiség iránt táplált érzelmeink hanyatlását.

1. The Inner Crumble
2. Burden Me
3. Looters
4. Unified
5. Delusive Eyes
6. I am to Blame
7. Reason Dies Last
8. Els Dies Tranquils

A „Compassion Forlorn” felvételi és mixelési munkálatait „Mega” aka Miguel Ángel Riutort végezte a Psychosomatic Studios-ban (Mallorca), a masterelést pedig az elismert hangmérnök, Jens Bogren csinálta a svéd Fascination Street Studios-ban.

Az album nyolc dalból áll és szerepel majd rajta az ír vokalista és dalíró Lisa Cuthbert munkássága (www.lisacuthbert.com), Pedro Zubiri gitárjátéka (volt Golgotha és Blind Panic) és egy férfikórus.

A banda befejezte a hivatalos zenevideó felvételét, mely nem csak promóciós anyaga lesz az új albumnak, de egy kis vizuális segédletet is ad a hallgató képzeletének. A videóban profi színészek szerepelnek és Noventa Segundos rendezte.

HELEVORN játszani fog az október 4-én tartott MetalMancho Fest-en a Sala El Trenben (Granada) olyan bandákkal, mint a Handful of Rain, Exodia, Looking For An Answer és sokan mások.

A Forthcoming Displeasures albumról a „From Our Glorious Days” legújabb videóját megtekinthetitek (BadMoonMan 2010).

http://helevorn.com/

Kapcsolódó cikkek

Helevorn – Els Dies Tranquils – Live klip

KMZ

Helevorn „Burden Me”

KMZ

Helevorn – Jön a harmadik stúdióalbum!

KMZ

Hot News: Helevorn – Finish recording their third album

KMZ

Hot News: Helevorn – In the recording studio and details of their upcoming album

KMZ

HELEVORN – Forthcoming Displeasures

Stillborn

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek