Hírek

Hell Vill Fesztivál – teljes a fellépők listája!

A 17. Hell Vill Fesztivál 2022 nyarán új helyszínen, a festői Felsőtárkányban, Eger szomszédságában, egy háromnapos, két színpados esemény formájában kerül megrendezésre június 17. és 19. között, azzal a nem titkolt céllal, hogy életre hívjon egy, a rétegstílusokra és a szubkultúrákra építő zenei fesztivált, mely tisztes utódja lehet az ország északkeleti részén egy évtizede feledésbe merült Hegyalja Fesztiválnak és Azfesztnek.

A rendezvény idén újabb mérföldkőhöz érkezik programjait tekintve is, hiszen a fesztivál történetében először, hazánk egyik legmarkánsabb hatású metal zenekarát, a Subscribe-ot köszöntheti headlinereként!

Ezenfelül már biztosan velünk tart a Téveszme, a Lazarvs, az Omega Diatribe, HOLI, a Satelles, a Stubborn, a The Southern Oracle, a BIPØLARIS, a Heartlapse, a BORU, a Touch és a nemecsek.

Március 15-tel pedig teljessé válik fellépőink listája! Óriási öröm nekünk, hogy ügyünkhöz csatlakozik a Shell Beach, a The Idoru, a Heedless Elegance, az VLKN, a Vodka for Kids, az Anchorless Bodies, a PETOFI, az As Karma Brings, az estenden, a Nagyúr, a Shapat Terror, a Berriloom and the Doom, a Hocuspony és Quixotic.

27 zenekar az ország minden szegletéből, két színpadon a fesztivál első két napján, és persze az after partyk sem hiányozhatnak, vasárnapra pedig akusztikus koncertekkel készülünk. Ezenfelül zeneipari workshopokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és interaktív programokkal is számolhat a nagyérdemű, hogy a koncertek közti üresjáratokban is gondoskodjunk a minőségi időtöltésről. Emellett a környék túrázásra is tökéletes, a pár kilométerre elterülő Eger pedig sokszínű programkínálatot tartogat. Borkedvelőknek kifejezetten ajánlott a Szépasszonyvölgy.

Igyekszünk ápolni és kihangsúlyozni a 17. Hell Villnek otthont adó Blues Hill Park környezetének természeti értékeit is. Az idei fesztivál plakátját például a helyszín szomszédságában elterülő Dínó Park ihlette, a grafikáért pedig iszonyatosan hálásak vagyunk Tóth Erikának és Sebő Krisztiánnak.

A fesztivál terület tömegközlekedéssel és kerékpárral is könnyedén megközelíthető, a helyszínen éjszakázóknak pedig ingyenes sátrazási lehetőséget biztosítunk.

Már elérhetőek három napos bérleteink a Tixa.hu-n, a napi jegyeket 2022. április 10-étől lehet majd megvásárolni.

Fontos linkek:

Jegyek: https://tixa.hu/hellvillfestival_2022

Hell Vill Fesztivál Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/368710561681982

Hell Vill Fesztivál Facebook oldal: https://www.facebook.com/Hellvillofficial 

Instagram: https://www.instagram.com/hellvillfestival 

Bandcamp: https://hellvillofficial.bandcamp.com/ 

Spotify: https://spoti.fi/3G63oSA  

Hell_Vill_plakat_17_18_19-1

Kapcsolódó cikkek

17. Hell Vill Fesztivál – napi bontás, off programok

KMZ

Hell Vill Fesztivál közlemény – A 17. Hell Vill headlinere a Subscribe

KMZ

Idén 11. Alkalommal kerül megrendezésre a Hell Vill Fesztivál Bősárkányban

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek