Hírek

Heretic’s Dream leszerződött az olasz Agoge Records-al

Az olasz rock/metál banda, a HERETIC’S DREAM leszerződött az olasz AGOGE RECORDS-al A banda harmadik albumán dolgozik Gianmarco Bellumori (New Disorder, Sin of Night, Element of Chaos) producerrel karöltve. Az új albumot Bellumori Wolf Recording stúdiójában fogják felvenni, mixelni és masterelni. A kiadás 2014 végére várható.

HERETIC’S DREAM első két albuma remek visszajelzéseket kapott a nemzetközi sajtó kritikusaitól, és több mint 100 koncerten léptek fel két év alatt.

HERETIC’S DREAM tagok:

Francesca Di Ventura – vokál
Andrej Surace – gitár
Carlo Nicolucci – gitár
Daniele Cortese – dob
Jacopo Greci – basszus

HERETIC’S DREAM 2010-ben alakult a vokalista Andrej Surace és a gitáros Francesca Di Ventura kezdeményezésére. Debüt albumuk, a „The Unexpected Move” 2012-ben jelent meg és jó nemzetközi visszajelzéseket kapott. Két hivatalos videójuk megkapta a „Best Recommended Videos” díjat 2012 októberében az UnoTV-n.

HERETIC’S DREAM második albuma, a „Walk the Time” 2013-ban jelent meg. Az albumon olyan vendégek is feltűntek, mint Terence Holler (Eldritch), Steve Volta (Pino Scotto’S Band), Pier Gonella (Mastercastle, Necrodeath), Gabriele Caselli (Eldritch), Marco Pastorino (Secret Sphere) és Gabriele Bellini (Pulse-R).

A banda olyanokkal lépett színpadra és turnézott velük, mint RICHIE KOTZEN, CRUCIFIED, BARBARA, GODYVA, csak hogy néhányat említsünk.

HERETIC’S DREAM most az olasz producerrel, Gianmarco Bellumorival egyesítette erőit (Agoge Records), a banda pedig változást jelentett be hangzás, vokál és felállás terén.

www.facebook.com/pages/Heretics-Dream/229362950413489

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Ferium, Steignyr, Lefutray, Heretic’s Dream, Fleshgod Apocalypse, Dead Earth Politics, Darkology, Make Me a Donut

KMZ

Heretic’s Dream – A new Season (Official Video)

KMZ

Hot News: Heretic’s Dream Signs With Booking Agency ‘House Of Ashes’

KMZ

Hot News: Heretic’s Dream Releases ‘Outcasted’ Video

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek